Τένις

Σκέφτονται μποϊκοτάζ σε Σερένα οι διαιτητές!

Το ενδεχόμενο να αρνηθούν να διαιτητεύσουν αγώνες της Σερένα Γουίλιαμς εξετάζουν οι διαιτητές του τένις, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμπεριφορά της στον πρόσφατο τελικό του US Open.

Έμπρακτες αντιδράσεις φαίνεται πως θα προκαλέσει η κάκιστη συμπεριφορά της Σερένα Γουίλιαμς εναντίον των διαιτητών στον πρόσφατο τελικό του Γκραν Σλαμ τένις, US Open, όπου ηττήθηκε από την Ναόμι Οσάκα.

Μετά το πρόστιμο των 17 χιλιάδων δολαρίων που επιβλήθηκε στην Αμερικανίδα πρωταθλήτρια, οι umpires εξετάζουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας το ενδεχόμενο να αρνηθούν να διαιτητεύσουν αγώνες της στο προσεχές διάστημα. Δημοσίευμα των «Times», αναφέρει πως είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι κυρίως με τη στάση της ομοσπονδίας των ΗΠΑ, αλλά και της Παγκόσμιας, που στήριξαν τους ισχυρισμούς της περί σεξισμού του διαιτητή, Κάρλος Ράμος.

Υποστηρίζουν μάλιστα πως οι κατηγορίες είναι αβάσιμες και πως έκανε απλά καλά τη δουλειά του, τονίζοντας πως είχε κάνει προειδοποίηση για coaching στον Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρτός φέτος, ενώ και στο Γουίμπλετον είχε δεχθεί από τον ίδιο διαιτητή προειδοποίηση για σπάσιμο ρακέτας και ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x