Επικαιρότητα

Σκίτσο: Ο Αλέξης Τσίπρας, η υποβασταζόμενη Ελλάδα και η άρνηση στη λιτότητα

Πρόκειται για δημιουργία του Carlos Latuff - Τι έγραψε ο ίδιος στο Twitter

Ακόμη ένα σκίτσο που αφορά στην Ελλάδα έγινε viral στο διαδίκτυο, ενώ η νέα ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να διαπραγματεύεται για το χρέος της χώρας.

Δημιουργός του σκίτσου είναι ο Carlos Latuff, ένας αραβοβραζιλιάνος καρτουνίστας, γνωστός για τα σκίτσα του που σχολιάζουν κυρίως την ισραηλινο-παλαιστινιακή διένεξη.

Το σκίτσο του για την Ελλάδα ήρθε την ώρα που στις Βρυξέλλες συνεδρίαζε το Eurogroup και ενώ σήμερα υπάρχει και η Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η πρώτη στην οποία θα συμμετάσχει ο Αλέξης Τσίπρας ως πρωθυπουργός.

«Πρωταγωνιστής» δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος απεικονίζεται με γαλάζιο πουκάμισο -και φυσικά χωρίς γραβάτα- να κρατά υποβασταζόμενη την... Ελλάδα, η οποία βρίσκεται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, και να δίνει σε έναν αξιωματούχο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ένα χαρτί που έχει πάνω τη λέξη λιτότητα, σβησμένη όμως από ένα κατακόκκινο Χ.

Μάλιστα, ο «πατέρας» του σκίτσου, τουίταρε τη δημιουργία του γράφοντας: «Παρακαλώ διαδόστε! Ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

inner

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x