Πόλο

«Σκούπισε» τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός, ρέφαρε ο Εθνικός

Την πρόκριση στην τετράδα της Α1 Ανδρών πήρε ο Παναθηναϊκός, νικώντας 12-6 τον ΠΑΟΚ στο «Ποσειδώνιο». Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Αφρουδάκης. Νίκη (10-7) για Εθνικό και παράταση στη σειρά με Υδραϊκό.

Θέση στα ημιτελικά της Α1 Ανδρών πόλο έκλεισε ο Παναθηναϊκός, καθώς έκανε το «2 στα 2» στη σειρά των play off με τον ΠΑΟΚ, επικρατώντας με το ίδιο σκορ (12-6) και στην δεύτερη αναμέτρηση, που διεξήχθη αυτήν τη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Αφρουδάκης πήρε από το χέρια τους «πράσινους», καθώς σημείωσε πέντε τέρματα για λογαριασμό της ομάδας του Τεό Λοράντου. Ένταση επικράτησε λίγο πριν το τέλος, ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνουν σύσκεψη λίγων λεπτών οι διαιτητές, δόθηκε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού και ο Κόνγουεϊ έκανε το 11-6.

Κόκκινη είδε ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου, Κουτσιαυλής από την πλευρά των γηπεδούχων και ο έφορος του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης.

Οκτάλεπτα: 1-3, 0-2, 2-3, 3-4.

ΠΑΟΚ: Σολανάκης 3, Κουτσιαλής 2, Νικολαϊδης 1.

Παναθηναϊκός: Αφρουδάκης 5, Τοράκης 2, Πρίμορατς 2, Κόνγουεϊ 2, Γαβαλάς 1.

Στα ίσα (1-1) ήρθε η σειρά του Εθνικού με τον Υδραϊκός, καθώς οι Πειραιώτες επικράτησαν 10-7 στη δεύτερη αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Παπαστράτειο», ύστερα από ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Το Σάββατο στις 17:00 θα γίνει η επόμενη αναμέτρηση και θα κριθεί το εισιτήριο για την τετράδα. Αποβλήθηκαν και αντικαταστάθηκαν πέντε αθλητές (Βλοντάκης, Στελλάτος, Χαραλαμόπουλος, Κόχειλας, Χατζηκυριακάκης), αλλά θα αγωνιστούν κανονικά στην επόμενη αναμέτρηση, καθώς δεν γράφτηκε κάτι στο φύλλο αγώνος.

Οκτάλεπτα: 5-2, 2-1, 2-2, 1-2.

Εθνικός: Φουτρής 2, Χατζηκυριακάκης 1, Κόχειλας 2, Χαραλαμπόπουλος 1, Μίσιτς 2, Αργυρόπουλος 2.

Υδραϊκός: Δανούρδης 1, Στελάτος 2, Κοκκινάκης 2, Μπλάνης 1, Τσαχειλίδης 1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x