Επικαιρότητα

Σκουρλέτης: «Tομή» το υπερταμείο -Έρχονται επενδύσεις

Υποστήριξε ότι η Ελλάδα «γίνεται πρωταγωνιστής στα Βαλκάνια» επικαλούμενος το έργο τουTAP

«Τομή» χαρακτήρισε το νέο υπερ-Ταμείο αποκρατικοποίησης – αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας ο κ. Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο.

«Το νέο Ταμείο δεν είναι ΤΑΙΠΕΔ. Στο Ταμείο θα είναι καθοριστικός ο ρόλος του υπουργού Οικονομικών και τα έσοδα δεν θα πάνε μόνο για την αποπληρωμή χρέους. Το Ταμείο είναι τομή στα ελληνικά πράγματα και δανείζεται στοιχεία από άλλα μοντέλα όπως το Γαλλικό» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

Ο ίδιος δε επιτέθηκε στην αντιπολίτευση για το ΕΚΑΣ που καταργεί η σημερινή κυβέρνηση.

«Αποτελεί θράσος να μιλάει η αντιπολίτευση για το ΕΚΑΣ. Να μας κατηγορούν οι άνθρωποι που είχαν δεσμευτεί να το καταργήσουν από το 2015 ενώ εμείς το αντικαθιστούμε με την εθνική σύνταξη» είπε.

Εκτός αυτών ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε ότι η Ελλάδα «γίνεται πρωταγωνιστής στα Βαλκάνια» επικαλούμενος το έργο τουTAP ενώ αναφέρθηκε στις συμφωνίες με Ιράν, Αίγυπτο και Ισραήλ υπογραμμίζοντας ότι «η Ελλάδα γίνεται πλέον ενεργειακό σταυροδρόμι». Η περιγραφή του success story από τον κ. Σκουρλέτη ολοκληρώθηκε με την αναφορά σε «μεγάλες επενδυτικές εταιρίες που ανοίγουν πλέον τα γραφεία τους στην Ελλάδα».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x