Επικαιρότητα

Σκύλος κάνει άνω-κάτω το δελτίο καιρού

Γυρεύοντας πήγαινε ο παρουσιαστής του δελτίου καιρού τηλεοπτικού καναλιού του Καναδά. Θέλησε να κάνει τη δουλειά του κρατώντας έναν ζωηρό σκύλο, ζωντανά στο στούντιο του σταθμού.

Την ιδέα να παρουσιάσει το δελτίο πρόγνωσης καιρού και να κρατάει έναν άτακτο σκύλο είχε ο Καναδός παρουσιαστής του τηλεοπτικού σταθμού Global Edmonton, Μάικ Σόμπελ. Το τι εκτυλίχθηκε μεταδόθηκε στον αέρα, μοιράζοντας στους ανύποπτους τηλεθεατές άφθονο γέλιο.

Ο λόγος ήταν οι κωμικές σκηνές με τον παρουσιαστή του δελτίου καιρού να δίνει… μάχη με τον Ριπλ, ένα παιχνιδιάρικο Μαστίφ 18 μηνών.

Όσο εκείνος αδυνατεί να συγκρατήσει τον σκύλο, τόσο οι τηλεθεατές αλλά και οι συντελεστές της εκπομπής αδυνατούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.

Ο Ριπλ όχι μόνο δεν υπακούει στις εντολές, αλλά αποδεσμεύεται και από το λουρί του, και συνεχίζει, ελεύθερος πια, να παίζει και να πηδά πάνω στον παρουσιαστή.

Παρόλα αυτά ο Σόμπελ συνεχίζει σαν να μην συμβαίνει τίποτε την παρουσίαση του μετεωρολογικού δελτίου, με τις συνθήκες που επικρατούν στο στούντιο να είναι… άστατες.

Καιρό τώρα ο Μάικ Σόμπελ πήγαινε γυρεύοντας. Συνήθιζε να παρουσιάζει το δελτίο παρέα με «ορφανά» κατοικίδια, θέλοντας να τους βρει νέους ιδιοκτήτες.

Μέχρι τώρα κανένα ζωάκι δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα στα πλατό.

Κάτι τέτοιο δεν ίσχυε με τον Ριπλ, ο οποίος κέρδισε επάξια τον τίτλο του πιο άτακτου τετράποδου που… παρέλασε από τα στούντιο του Global Edmonton.

Συμπέρασμα: Η ιδέα να κρατάει κανείς έναν άτακτο σκύλο την ώρα μιας ζωντανής μετάδοσης δεν είναι και η καλύτερη που μπορεί να υπάρξει.

Δείτε το σπαρταριστό video :



Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x