Επικαιρότητα

Σοκ στην Ισπανία: Δύο τόνοι ρούχα καταπλάκωσαν οικογένεια την ώρα που κοιμόταν!

Ένα δωδεκάχρονο κορίτσι και οι γονείς της καταπλακώθηκαν από ρούχα δύο τόνων και έχασαν τη ζωή τους την ώρα που κοιμόντουσαν στο Αλικάντε της Ισπανίας

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στο Αλικάντε της Ισπανίας. Ένα δωδεκάχρονο κορίτσι και οι γονείς της καταπλακώθηκαν την ώρα που κοιμόντουσαν από σωρό και κούτες ρούχων που ήταν στριμωγμένες στην ντουλάπα και που προφανώς άνοιξε από την πίεση κατά τη διάρκεια της νύχτας!

Η μεγάλη κόρη της οικογένειας παραξενεύτηκε από την ησυχία το πρωί της Κυριακής, 29/1 και μπήκε στο δωμάτιο των γονιών της για να αντικρίσει το συγκεκριμένο θέαμα, δηλαδή τη μικρή της αδερφή και τους γονείς της κάτω από ρούχα συνολικού βάρους 1,5 τόνου περίπου!

Η οικογένεια διατηρούσε τα ενδύματα για να πουλήσει κάποια στιγμή σε μαγαζιά που εμπορεύονται μεταχειρισμένα ρούχα. Τα περισσότερα βρίσκονταν σε κούτες και είναι χαρακτηριστικό πως χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν οι γονείς, καθώς η αστυνομία κατάφερε να βγάλει κάτω από τις κούτες με τα ρούχα μόνο το δωδεκάχρονο κοριτσάκι!

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x