Betmasters

Σούπερ Λίγκα: Υπόσχονται χρήμα οι γηπεδούχοι στα ντέρμπι

Τρία σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει η ένατη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ που ακολουθεί το Σαββατοκύριακο και οι τρεις γηπεδούχοι ξεκινάνε από θέση αουτσάιντερ.

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ κοντράρεται μπροστά στον κόσμο του με την ΑΕΚ, που νιώθει πολύ οικεία στο συγκεκριμένο γήπεδο αγωνιζόμενη περισσότερα χρόνια, αλλά οι οπαδοί των «πρασίνων» ετοιμάζουν τρομερή ατμόσφαιρα.. Παράλληλα οι παίκτες του Δώνη είναι αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις.

Στο Περιστέρι διεξάγεται ο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον δεύτερο Ατρόμητο και τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Οι δυο μοναδικές αήττητες ομάδες ως τώρα στο πρωτάθλημα. Στο 4-1-0 το ρεκόρ του Ατρομήτου εντός έδρας και οι αποδόσεις αδικούν ξεκάθαρα την αγωνιστικότητα και τον τσαμπουκά με τον οποίο αγωνίζονται οι Περιστεριώτες.

Στη Θεσσαλονίκη διεξάγεται ακόμα μία ντερμπάρα ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό. Οι Θεσσαλονικείς επέστρεψαν στη Σούπερ Λίγκα καιν με την μπάλα που παίζουν δείχνουν ξεκάθαρα πως μπορούν να κοιτάξουν ψηλά. Μέσα στο κατάμεστο «Βικελίδης» έχει τρεις νίκες στα τέσσερα φετινά του παιχνίδια και παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Μόνο από τον ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο όριο χάνοντας μάλιστα και πέναλτι. Ο Ολυμπιακός έχει σκαμπανεβάσματα, ο Μαρτίνς ψάχνεται και εκτός έδρας οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μοιρασμένα αποτελέσματα ως τώρα.

Δες τις αποδόσεις για τα τρία σπουδαία ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x