Στίβος

Κυριακοπούλου: «Καλύτερα που δεν ήξερα»!

Με λυγμούς αρχικά και ένα πλατύ χαμόγελο στην συνέχεια «υποδέχθηκε» την πρώτη μεγάλη επιτυχία της καριέρας της η Νικόλ Κυριακοπούλου! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν να φτάσει ως εκεί. Ενώ παραδέχθηκε ότι πριν περάσει τα 4,60μ. -που της χάρισαν την τρίτη θέση- δεν είχε υπόψη της ότι με αυτό το άλμα θα ανέβαινε στο βάθρο!

Με λυγμούς αρχικά και ένα πλατύ χαμόγελο στην συνέχεια «υποδέχθηκε» την πρώτη μεγάλη επιτυχία της καριέρας της η Νικόλ Κυριακοπούλου!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν να φτάσει ως εκεί.

Ενώ παραδέχθηκε ότι πριν περάσει τα 4,60μ. -που της χάρισαν την τρίτη θέση- δεν είχε υπόψη της ότι με αυτό το άλμα θα ανέβαινε στο βάθρο!

«Είναι πολύ σημαντικό αυτό το μετάλλιο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με έχει στηρίξει και το ταχυδρομικό ταμιευτήριο. Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας. Ο αντίθετος αέρας και η βροχή έκανε δύσκολες τις συνθήκες, ωστόσο βγήκε το 4,60 και ήρθε το χάλκινο μετάλλιο. Είχα μείνει με την εντύπωση ότι με το 4,60 θα είμαι τέταρτη και όχι ότι ανέβαινα τρίτη. Μάλλον καλύτερα που δεν το ήξερα. Είμαι ευτυχισμένη! Δεν μπορώ να το περιγράψω. Θα ‘θελα το χρυσό, αλλά δεν πειράζει», δήλωσε αμέσως μετά τον τελικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x