Business and sports

H κορυφαία διοργάνωση των Χριστουγέννων για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου επιστρέφει στο Λουτράκι!

Στο τουρνουά, που διεξάγεται από 3 έως 4 Ιανουαρίου και διοργανώνεται από το SPORTCAMP, έχουν δικαίωμα συμμετοχής ακαδημίες και διακεκριμένοι σύλλογοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Στο Λουτράκι θα βρεθούν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ομάδες παίδων, παμπαίδων & junior με αφορμή το Loutraki Christmas Soccer Cup 2016, που έχει καταφέρει να γίνει πλέον θεσμός των Χριστουγέννων για τους λάτρεις του αθλήματος!

Στο τουρνουά, που διεξάγεται από 3 έως 4 Ιανουαρίου και διοργανώνεται από το SPORTCAMP το μεγαλύτερο ιδιωτικό αθλητικό και προπονητικό κέντρο, σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας, έχουν δικαίωμα συμμετοχής ακαδημίες και διακεκριμένοι σύλλογοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η διοργάνωση προσφέρει μία μοναδική εμπειρία σε κάθε συμμετέχουσα ομάδα καθώς συνδυάζει υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, αλλά και έναν ιδανικό προορισμό για αθλοτουρισμό, ολοκληρωμένες τουριστικές υποδομές και δυνατότητα επιλογής τουριστικού πακέτου.

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό του SPORTCAMP αποτελεί εγγύηση για μία ακόμη άψογη διοργάνωση που θα επιτρέψει στις ομάδες να διαγωνιστούν σε ένα ιδανικό περιβάλλον και να απολαύσουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες φιλοξενίας αθλητικών προετοιμασιών & αθλητικής διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2012 έως σήμερα, περισσότερες από 43 ακαδημίες και 150 ομάδες από την Ελλάδα και τη Ευρώπη έχουν πάρει μέρος στα Christmas και Easter Soccer Cups που διοργανώνονται από το SPORTCAMP, με συμμετοχές άνω των 2.800 αθλητών.

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: πλήρη διατροφή self service menu, 24ωρη ιατρική κάλυψη, επίσημη διαιτησία, τουλάχιστον 4 αγώνες για κάθε ομάδα και ελεύθερη χρήση των εγκαταστάσεων του SPORTCAMP.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση, κάντε κλικ εδώ, ή επικοινωνήστε απευθείας με το Αθλητικό – Προπονητικό Κέντρο SPORTCAMP.
τηλ. Επικοινωνίας: 27440 23999, 66860
email: soccer@sportcamp.gr
FB: www.facebook.com/ /SportcampLoutraki /

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x