Running

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 8ο No Finish Line Athens

Από σήμερα (17/12) και για 110 ημέρες «άνοιξαν» οι θέσεις για το κορυφαίο αθλητικό και πολιτιστικό φεστιβάλ με κοινωνικό χαρακτήρα που διεξάγεται στην Αθήνα για 8η χρονιά, το No Finish Line Athens!

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Για 8η συνεχόμενη χρονιά το No Finish Line Athens παίρνει θέση εκκίνησης και περιμένει μικρούς και μεγάλους ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για συμμετοχή στον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα της Ελλάδας που γίνεται αποκλειστικά για την ενίσχυση του «Μαζί για το Παιδί».

Από σήμερα, Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, άνοιξε η πλατφόρμα των εγγραφών και σας περιμένουμε να δηλώσετε συμμετοχή στο φιλανθρωπικό 100ωρο τον κεντρικό αγώνα του No Finish Line Athens που είναι αφιερωμένος στο Μαζί για το Παιδί, καθώς επίσης και στο αγωνιστικό 100ωρο των ελίτ αθλητών-τριών αλλά και στο αγωνιστικό 24ωρο των ελίτ αθλητών-τριών.

Η εκκίνηση του 8ου NFL Athens θα δοθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 ώρα 09:30 στην Αγορά του ΟΑΚΑ και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας ή φυσικής κατάστασης, που με μία και μόνο εγγραφή μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές και ημέρες θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, σε κυκλική διαδρομή ενός χιλιομέτρου.

Σκοπός όλων των συμμετεχόντων είναι η καταγραφή χιλιομέτρων που μετατρέπονται σε χρήματα για την υλοποίηση των προγραμμάτων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Η λήξη του φιλανθρωπικού αγώνα στον οποίο συμμετέχουν κάθε χρόνο χιλιάδες ευαισθητοποιημένοι πολίτες, αθλητές και αθλούμενοι, σύλλογοι και σχολεία, οργανισμοί και εταιρείες απ’ όλη την Ελλάδα, θα είναι στο ίδιο σημείο την Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 13:30 το μεσημέρι μετά από πέντε ημέρες γεμάτες άθληση και αναψυχή στην διαδρομή, μουσική και χορό στη σκηνή του NFL Athens.

Η διαδικασία εγγραφής

Με μία επίσκεψη στην διεύθυνση www.nflathens.com μπορείς και εσύ να «κλείσεις» μία από τις 10.000 διαθέσιμες θέσεις στο κορυφαίο ελληνικό αθλητικό φεστιβάλ, έναν μοναδικό αγώνα άθλησης-αναψυχής-προσφοράς. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαιρέτως, σε έναν αγώνα όπου το κάθε χιλιόμετρο μετράει!

Οι ατομικές εγγραφές στο «Charity Run» γίνονται ηλεκτρονικά από 17 Δεκεμβρίου 2023 έως 4 Απριλίου 2024 στο nflathens.com επιλέγοντας το συγκεκριμένο αγώνισμα και συμπληρώνοντας τη φόρμα ατομικής συμμετοχής. Οι ομαδικές συμμετοχές γίνονται ξεχωριστά και μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία συμμετοχών στο teams@nflathens.com

Η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής ολοκληρώνεται άμεσα με την καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής μέσω κάρτας και η επιβεβαίωση της συμμετοχής γίνεται με την αποστολή στην προ-δηλωμένη ηλεκτρονική διεύθυνση σχετικού επιβεβαιωτικού μηνύματος.

#NoFinishLineAthens #NFLAthens #NoFinishLine #charityrun #ΜαζίγιατοΠαιδί #togetherforchildren #ΠεριφέρειαΑττικής #PerifereiaAttikis #oaka

Ακολουθήστε το No Finish Line Athens:
https://www.youtube.com/channel/UC9Vuy4T3024osQ34NnKfxJQ
https://www.tiktok.com/discover/no-finish-line-athens
https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens/
https://www.instagram.com/nflathens/
https://twitter.com/NFLAthens

Επικοινωνείστε με το No Finish Line Athens:
Γενικές Πληροφορίες: info@nflathens.com».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x