Γενικά

Έπιασε δουλειά η προ-εθνική ομάδα πινγκ πονγκ γυναικών

Η προ-εθνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης γυναικών έπιασε πρώτη δουλειά για τη νέα αγωνιστική περίοδο από τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της μεγάλης κατηγορίας.

Η πρώτη συγκέντρωση για την προ-εθνική ομάδα πινγκ πονγκ γυναικών και τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιώργο Καρύτσα, στο προπονητήριο του ΣΕΦ έγινε το απόγευμα της περασμένης κι ήδη οι ρυθμοί αυξάνονται, με πρώτο βασικό στόχο την ετοιμότητα της ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομαδικού 2023, το οποίο θα διεξαχθεί 10-17 Σεπτεμβρίου στο Μάλμε της Σουηδίας.

Το προσκλητήριο δεν είχε αλλαγές, στο ΣΕΦ βρίσκονται τα σταθερά μέλη της Εθνικής ομάδας μαζί με ορισμένες αθλήτριες της κατηγορίας νεανίδων. Στον ίδιο χώρο θα προχωρήσει η προετοιμασία μέχρι και το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού.

Από το Σάββατο άρχισαν κι οι διπλές προπονήσεις. Το πρόγραμμα αυτών των ημερών προβλέπει ακόμα μονή προπόνηση την Κυριακή, δύο προπονήσεις τη Δευτέρα, ρεπό τον Δεκαπενταύγουστο κι επιστροφή αμέσως μετά στους κανονικούς ρυθμούς μέχρι και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Πριν το Μάλμε, εξάλλου, υπάρχουν μέσα στον Σεπτέμβριο για αθλήτριες της Εθνικής ομάδας σημαντικά αγωνιστικά τεστ με συμμετοχή στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών της Βουλγαρίας και στο τουρνουά WTT Feeder της ίδιας χώρας. Το Βαλκανικό θα γίνει στην Αλμπένα και το επαμειβόμενο τουρνουά της παγκόσμιας ομοσπονδίας στο Παναγκιούριστε.

Ειδικό πρόγραμμα ακολουθεί η Ελισάβετ Τέρπου, καθώς ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από σύνδρομο στο χέρι. Προπονείται σε χαμηλότερα στάνταρ, παράλληλα κάνει φυσιοθεραπείες και πάει πολύ καλύτερα.

Η αντίστοιχη «πρώτη» της προ-εθνικής ομάδας ανδρών έχει προγραμματιστεί για τις 16/08.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x