Χάντμπολ

Μετά το Κύπελλο… η αποχώρηση

«Αποκαλυπτική» ήταν η συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ 25-24. Ο αρχηγός της Κυπελλούχου ομάδας, Αντώνης Σαουλίδης, αφού συνεχάρη την ΑΕΚ, δήλωσε πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει και το Κύπελλο αποτελεί το ιδανικό φινάλε.

«Αποκαλυπτική» ήταν η συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ 25-24. Ο αρχηγός της Κυπελλούχου ομάδας, Αντώνης Σαουλίδης, αφού συνεχάρη την ΑΕΚ, δήλωσε πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει και το Κύπελλο αποτελεί το ιδανικό φινάλε.

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, δεν το παράτησε σε κανένα σημείο και έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την οργάνωση υψηλού επιπέδου. Η κατάκτηση του Κυπέλλου Αποτελεί πολύ μεγάλη δικαίωση και νιώθω πολύ υπερήφανος για τους συμπαίκτες. Περάσαμε από τον χλευασμό στην αναγνώριση όχι από τον κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά από τον κόσμο του χάντμπολ. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως. Αυτό το Κύπελλο ήταν η Ιθάκη μας! Επίσης θέλω να ανακοινώσω πως στο τέλος της σεζόν αποχωρώ, δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο τέλος», ήταν τα λόγια του αρχηγού του ΠΑΟΚ.

«Έχω την αίσθηση πως κερδίσαμε δίκαια, σέβομαι την ΑΕΚ αλλά νομίζω ότι δείξαμε πως το θέλαμε περισσότερο. Αύριο θα το γιορτάσουμε και μετά τα… κεφάλια μέσα. Για εμάς αυτός ο τίτλος αποτελεί μία δικαίωση όταν τον Οκτώβριο κάποιοι μας θεωρούσαν τελειωμένους. Ξέρω ότι γυρίσαμε από την κόλαση. Είμαστε μία ομάδα σαν την ΑΕΚ πολύ μεγάλη και δεν μπορούμε να χάνουμε. Με κάποια ατοπήματα, σε γενικές γραμμές το χάντμπολ έδειξε πως μπορεί να παρουσιάσει θέαμα και να δώσει χαρές. Είμαστε ερασιτέχνες, το κίνητρο είναι να παίζουμε σε γεμάτη κερκίδα να μας αποθεώνει. Πραγματικά δεν ξέρω πώς να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, που αυτοί μας έχουν φτάσει μέχρι εδώ», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Υετίων.

Από την πλευρά της ΑΕΚ Αρβανίτης και Μπακαούκας ζήτησαν αμφότεροι συγγνώμη από τον κόσμο της «Ένωσης».

«Ήταν ένας ωραίος τελικός, ντέρμπι μέχρι το τέλος. Δυστυχώς σήμερα δεν είχαμε το καθαρό μυαλό και αυτό μας στοίχισε. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, συγχαρητήρια στην Πάτρα για τη διοργάνωση. Ευχαριστώ τον κόσμο της ΑΕΚ και ζητάω συγνώμη που τους στενοχωρήσαμε, σέβομαι τον κόσμο του ΠΑΟΚ» , ήταν οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ Γιάννη Αρβανίτη.

Ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» Χριστόφορος Μπακαούκας έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και ανέλαβε την ευθύνη της ήττας.
«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο παθιασμένος και κέρδισε δίκαια. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό από την πλευρά μας, και ο ΠΑΟΚ μας δημιούργησε προβλήματα με την προωθημένη άμυνα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια. Κάποιος πρέπει να περάσει καλά και κάποιος να πονέσει και δυστυχώς πονέσαμε εμείς. Το όνομα μου έχει ακουστεί αρκετά, παρά το γεγονός ότι το άθλημα μας δεν είναι δημοφιλή και είμαι ο πρώτος που θα πρέπει να αναλάβει ευθύνες και να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x