Χάντμπολ

Αφιέρωμα EHF στην ΑΕΚ: «Οι πρωταθλητές Ελλάδος έτοιμοι να αφήσουν καλές εντυπώσεις»

Ένα μεγάλο και εντυπωσιακό αφιέρωμα ανέβασε η EHF για την ΑΕΚ ένα μήνα πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Με τίτλο «Οι πρωταθλητές Ελλάδος πρόθυμοι να αφήσουν καλές εντυπώσεις στην Ευρώπη», ξεκινάει το μεγάλο αφιέρωμα που ανέβασε η EHF για την ΑΕΚ.

Να θυμίσουμε ότι η «Ένωση» πήρε το πρωτάθλημα στον τελικό των playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό, κατακτώντας τον πέμπτο τίτλο στην ιστορία του συλλόγου.

Έτσι ξεκινάει σε περίπου έναν μήνα το ταξίδι της στην Ευρώπη όπου βρίσκεται στον όμιλο Β’ μαζί με τους Αννόβερ, Κρίενς Λουκέρνη και Γκόρνικ Ζάμπρζε. Να σημειώσουμε ότι το EHF European League Men είναι μια υψηλής ποιότητας διοργάνωση στην οποία δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι

Στο άρθρο φιλοξενούνται δηλώσεις του νέου προπονητή, Ντράγκαν Τζούκιτς, του αρχηγού, Παναγιώτη Νικολαϊδη και του περσινού MVP, Στίπε Μαντάλινιτς.

Τζούκιτς: «Τα πράγματα και οι συνήθειες δεν αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη, θα προσπαθήσω να κρατήσω όλα τα καλά πράγματα που ήταν χαρακτηριστικά της ΑΕΚ τις προηγούμενες επιτυχημένες σεζόν, αλλά και να προσθέσω λίγη από την «γεύση» του χάντμπολ που έχουν οι ομάδες στις οποίες έχω δουλέψει. Ελπίζω ότι με την υποστήριξη των παικτών μου, θα τα καταφέρουμε μαζί! Ας είμαστε ειλικρινείς, ο αθλητισμός είναι τόσο υπέροχα όμορφος γιατί μας δίνει την ευκαιρία να ονειρευόμαστε πέρα από την πραγματικότητα. Ο ρόλος του προπονητή δεν είναι μόνο να οδηγεί την ομάδα του σε ρεαλιστικούς στόχους, αλλά και να θέτει στόχους που μερικές φορές φαίνονται ανέφικτοι. Φυσικά, υπάρχει πολλή δουλειά και θυσίες στο δρόμο προς αυτόν τον στόχο, και τελικά τα καταφέρνουν μόνο όσοι είναι έτοιμοι γι’ αυτό. Απλό, σωστά;».

Νικολαΐδης: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε ξανά το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι ο στόχος μας κάθε χρόνο και παλεύουμε γι’ αυτό. Στην Ευρώπη θα δώσουμε το 100% μας και θα παίξουμε με πάθος. Έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας στο EHF European League Men» .

Μαντάλινιτς: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος. Έπαιξα πολύ καλά πέρυσι, για το οποίο βραβεύτηκα τον καλύτερο αριστερό μπακ και MVP του ελληνικού πρωταθλήματος. Νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω με την εμπειρία που έχω έχοντας παίξει στο EHF Champions League και στο EHF European League Men», είπε ο Μαντάλινιτς και πρόσθεσε: «Έχουμε πολλούς ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες στην ομάδα και πιστεύω ότι θα είμαστε καλοί ανταγωνιστές στο EHF European League Men. Η ΑΕΚ έχει ένα καλό έργο και νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε πολύ καλούς οπαδούς, κάθε παιχνίδι εντός έδρας θα είναι δύσκολο για τον αντίπαλο».

Επιμέλεια Κωνσταντίνα Τόλια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x