Χάντμπολ

Γραμματικός: «Ήμασταν σοβαροί στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης»

Στη σημασία του να συνεχίζει ο Ολυμπιακός την παρουσία του στην Ευρώπη στάθηκε ο Νίκος Γραμματικός μετά την πρόκριση στο EHF Cup.

Ο Νίκος Γραμματικός τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν σοβαροί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Σάσαρι και πως βρήκαν τον τρόπο να αντιμετωπίσουν το προβάδισμα των Ιταλών στην αρχή του ματς, αφού έβγαλαν καλές άμυνες και σκόραραν, στάθηκε στην κούραση και στις ιώσεις που τους ταλαιπώρησαν και θεωρεί πως υπήρξαν και στιγμές χαλάρωσης.

Αναλυτικά: «Είναι σημαντικό για το κλαμπ να έχει παρουσία στην Ευρώπη. Σήμερα, ήμασταν σοβαροί, αντιμετωπίσαμε το ματς σοβαρά στη μεγαλύτερη διάρκεια. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν λίγο περίεργη η κατάσταση στην αρχή, γιατί η Σάσαρι ξεκίνησε το ματς 7-6 για 15’ περίπου.

Ξέραμε πως να το αντιμετωπίσουμε, μας βγήκε, βγάλαμε καλές άμυνες, πετύχαμε εύκολα γκολ. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήμασταν σοβαροί. Υπάρχει μια κούραση στην ομάδα και από το ταξίδι στην Ιταλία, υπάρχουν κάποιες ιώσεις στην ομάδα, οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Υπήρχαν και στιγμές χαλαρότητας, χάσαμε κάποια γκολ από τα έξι μέτρα, που δεν επιτρέπεται, όμως, είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά».

Ο Χρήστος Τσιγαρίδας τόνισε πως: «Τα πρώτα δύο ευρωπαϊκά ματς τελείωσαν με νίκες και συνεχίζουμε την πορεία μας στην Ευρώπη. Σίγουρα, στο δεύτερο ματς ήμασταν πιο προετοιμασμένοι, ξέραμε τον αντίπαλο και διορθώσαμε τα λάθη μας, τους πιέσαμε περισσότερο. Η Ευρώπη για τον Ολυμπιακό είναι από τους βασικούς στόχους σε όλα τα αθλήματα, έτσι και για εμάς είναι κάτι που σίγουρα θέλουμε να "κυνηγήσουμε" μέχρι το φινάλε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x