Χάντμπολ

Η ΑΕΚ έχει τους κορυφαίους...

Οι Σάββας Καρυπίδης και Παναγιώτης Νικολαΐδης αναδείχτηκαν οι κορυφαίοι αθλητές των δύο πρώτων αγωνιστικών των πλέι οφ της Α1 χάντμπολ των ανδρών από τους προπονητές.

Ο διεθνής ίντερ της ΑΕΚ ψηφίστηκε MVP της πρεμιέρας για την εμφάνισή του κόντρα στον Ποσειδώνα Λουτρακίου, συγκεντρώνοντας 9 ψήφους.

«Είναι τιμητική αυτή η διάκριση. Σε κάθε ματς παίζω με την καρδιά μου. Η ομάδα έχει μεγάλους στόχους και θα προσπαθήσουμε να τους υλοποιήσουμε όλους», τόνισε ο ίδιος.

Ο αριστερός ίντερ της πρωταθλήτριας Ελλάδος πήρε τον τίτλο του κορυφαίου της δεύτερης αγωνιστικής για την εμφάνισή του κόντρα στον Δούκα, συγκεντρώνοντας 10 ψήφους, ενώ ο Γιώργος Γεωργιάδης πήρε μία ψήφο και υπήρξε και ένα λευκό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ τους προπονητές. Το παιχνίδι είναι ομαδικό όχι ατομικό γι' αυτό και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συναθλητές μου. Το θέλαμε περισσότερο. Την Πέμπτη έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Διομήδη, όπου και θα κριθεί η πρωτιά και το πλεονέκτημα της έδρας στον τελικό», τόνισε ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x