Χάντμπολ

Μπάμπιτς: «Παίξαμε σαν λιοντάρια»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του Ολυμπιακού τα έδωσαν όλα κόντρα στην Κρκα στάθηκε ο Ζέλικο Μπάμπιτς μετά τη νίκη επί της σλοβενικής ομάδας.

Ο Ζέλικο Μπάμπιτς τόνισε πως οι χαντμπολίστες του Ολυμπιακού πάλεψαν σε κάθε φάση και σε κάθε κατοχή κόντρα στην Κκρα, εξήρε τη σημασία της νίκης και της διαφοράς, ζητώντας να τα δίνουν όλα για τον κόσμο.

Αναλυτικά: «Πρώτα από όλα, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου! Παίξαμε σαν λιοντάρια σήμερα κι είμαι εντυπωσιασμένος, γιατί παλέψαμε σε κάθε φάση, κάθε μπάλα, σε άμυνα κι επίθεση κι αντέξαμε πολύ καλά σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Τα έδωσαν όλα οι παίκτες κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς σε αυτόν τον σύλλογο. Πολύ σημαντική νίκη για εμάς, αλλά ήταν μόνο το πρώτο βήμα, το πρώτο... ημίχρονο. Τίποτα δεν τελείωσε. Θα βελτιώσουμε κι άλλα πράγματα για τη ρεβάνς στη Σλοβενία».

Ο Σάββας Σάββας τόνισε πως: «Πολύ καλό προβάδισμα, σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Ήταν αναμενόμενο ότι το ματς θα ήταν τόσο σκληρό, το περιμέναμε, αλλά ανταποκριθήκαμε εξαιρετικά. Μπορούσαμε να τελειώσουμε και με μεγαλύτερη διαφορά αυτό το ματς, όμως το καλό είναι ότι τώρα ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε στη ρεβάνς.

Ξέρουμε που να επικεντρωθούμε. Θα πάμε εκεί με ένα καλό... μαξιλαράκι για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην τετράδα της Ευρώπης, κάτι πολύ σημαντικό για όλο τον σύλλογο του Ολυμπιακού. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν εδώ, μας βοήθησε πολύ, ειδικά στα δύσκολα σημεία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x