Χάντμπολ

Με Λιντς οι άνδρες, με Όλντενμπουργκ οι γυναίκες στο χάντμπολ του ΠΑΟΚ

Οι ευρωπαϊκές κληρώσεις ανδρών και γυναικών του ΠΑΟΚ στο χάντμπολ.

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της EHF, το μεσημέρι της Τρίτης 18 Ιουλίου, η κλήρωση για το Round 2 του EHF European Cup, με την συμμετοχή και της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος καλείται να αντιμετωπίσει την Λιντς από την Αυστρία, σε διπλούς αγώνες νοκ-άουτ, με στόχο την πρόκρισή του στο Round 3 του θεσμού.

Οι αγώνες, σύμφωνα με το επίσημο καλεντάρι της EHF, είναι προγραμματισμένοι για τις 14-15/10, με τον επαναληπτικό να είναι στις 21/22-10.

Ο προπονητής της ομάδας,Παναγιώτης Γούσιος, μίλησε για την κλήρωση: «Ήμασταν οριακά στο γκρουπ των αδυνάτων στην κλήρωση, οπότε ήταν δεδομένο ότι θα έχουμε απέναντι μας δυνατό αντίπαλο. Οι αντίπαλοι μας είναι οι φιναλίστ του πρωταθλήματος Αυστρίας. Οι αυστριακές ομάδες πέρσι πέτυχαν δύο προκρίσεις απέναντι στις ελληνικές. Υπάρχει πολύς χρόνος ώστε να γίνει το κατάλληλο σκάουτινγκ, θεωρώ πως το σημαντικότερο είναι να είμαστε εμείς σε καλή κατάσταση όταν έρθουν οι αγώνες, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Εξάλλου, πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση του EHF European League, της διοργάνωσης στην οποία θα λάβει μέρος η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας μπαίνουν στη διοργάνωση από τον πρώτο προκριματικό γύρο και θα αντιμετωπίσουν την γερμανική Όλντενμπουργκ. Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 23, 24/9 και 30/9-1/10.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x