Χάντμπολ

«Έπεσε» αμαχητί με Ολντενμπουργκ ο ΠΑΟΚ

Δεν κατάφερε να κοντράρει την Ολντενμπουργκ ο ΠΑΟΚ, αφού έχασε 22-37 από τη γερμανική ομάδα στη Λευκόβρυση στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του EHF χάντμπολ γυναικών.

Δεν κατάφερε να παλέψει κόντρα στην Ολντενμπουργκ ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» έχασε 22-37 από τη γερμανική ομάδα στο κλειστό της Λευκόβρυσης Κοζάνης ως τυπικά φιλοξενούμενος στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας χάντμπολ γυναικών και την Κυριακή θα χρειαστεί ουσιαστικά ένα «θαύμα» ή μια υπέρβαση για να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό.

Η Ολντεμπουργκ προηγήθηκε 3-0 και 7-2. Εκεί, η πρωταθλήτρια Ελλάδος μείωσε 10-7. Η διαφορά των τριών τερμάτων παρέμενε, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους οι Γερμανίδες ανέβασαν ρυθμό και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 18-10.

Το δεύτερο ημίχρονο, οι Σεβδίλη και Μουράτοβιτς μείωσαν 18-12. Η Ολντενμπουργκ απάντησε με 5-0 σερί και προηγήθηκε 23-12 και 27-16. Στα τελευταία λεπτά, ο Δημήτρης Πελεκίδης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα.


ΠΑΟΚ mαteco (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 2, Κερλίδη 3, Βράνσιτς 4, Μπουλάτοβιτς, Καπρινιώτη, Σαμολαδά 1, Μουράτοβιτς 4, Σεβδίλη 5, Αζεβέδο, Ζενέλι, Μποριζόφσκα, Τομάσεβιτς, Κουλούρη, Μπροκάρντο 3, Μιλόγιεβιτς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x