Χάντμπολ

Πελεκίδης: «Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε ενέργεια και παίξαμε άμυνα»

Στην απόδοση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε την κατάκτηση του Σούπερ Καπ χάντμπολ γυναικών από τον «δικέφαλο» ο Δημήτρης Πελεκίδης.

Ο Δημήτρης Πελεκίδης τόνισε πως πάντα υπάρχουν μικρά σκορ στα ματς του ΠΑΟΚ με τη Νέα Ιωνία σε οποιαδήποτε διοργάνωση, στάθηκε στα χαμένα σουτ της Κεπεσίδου στο πρώτο ημίχρονο και στα γκολ στον ενδιάμεσο, ενώ αφιέρωσε τον τίτλο στα θύματα των Τεμπών το 1999.

Αναλυτικά: «Η αλήθεια είναι ότι πάντα οι τελικοί με τη Νέα Ιωνία έχουν χαμηλό σκορ, γιατί πρωταγωνίστριες είναι οι άμυνες. Στο πρώτο ημίχρονο, η Κεπεσίδου έπαιζε με σχεδόν 60%, είχαμε πολλά χαμένα σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε μεγαλύτερη ενέργεια, πήραμε μπάλες από την άμυνα και το τέρμα, πετύχαμε γκολ στον ενδιάμεσο. Ήταν ένα δύσκολο ματς σίγουρα, αλλά ξεκινάμε τη σεζόν πετυχημένα με έναν τίτλο και τον αφιερώνουμε στα παιδιά που χάθηκαν το 1999 στα Τέμπη και στις οικογένειές τους».

Η τεχνικός του ΟΦΝΙ, Σοφία Ναϊσίδου, από την πλευρά της, τόνισε πως: «Πρώτο Σούπερ Καπ, νέος θεσμός, αλλά με παλιές νοοτροπίες. Θέλω να συγχαρώ πρωτίστως τις αθλήτριες μου για την απόδοσή τους και για την υπομονή που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν και καθοριστικοί παράγοντες και δεν ήταν οι αθλήτριες κι ο αγώνας, αλλά η διεκπεραίωση ενός έργου που το έχουμε δει να εξελίσσεται πάρα πολλές φορές. Αυτό Θα πρέπει να προβληματίσει τη διοργανώτρια αρχή, την ομοσπονδία μας δηλαδή ή σε διαφορετική περίπτωση την αθλητική μας κοινότητα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά στην πραγματικότητα και σε αυτή την μεγάλη ομάδα με το τόσο μεγάλο κοινό αξίζουν τα αληθινά κύπελλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x