Στίβος

Εγκαθίσταται… στην Πολωνία ο Καραλής

Η προετοιμασία του Εμμανουήλ Καραλή για τις κορυφαίες διοργανώσεις του κλειστού στίβου απαιτεί πολλές ώρες προπόνησης κι αμέτρητα χιλιόμετρα για τον πρωταθλητή του επί κοντώ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του σε Τουρκία και Κύπρο μαζί με το γκρουπ του Γιώργου Πομάσκι και πλέον ετοιμάζεται να επικεντρωθεί στο κομμάτι των αλμάτων. Ο πρωταθλητής του επί κοντώ στις αρχές Δεκεμβρίου θα αναχωρήσει για την Πολωνία, προκειμένου να κάνει κοινή προετοιμασία με το γκρουπ του Πιοτρ Λίσεκ.

Ο Έλληνας αθλητής θα επιστρέψει από τη Σπάλα στις 22 Δεκεμβρίου και θα βρεθεί και πάλι στην Πολωνία στις 3 Ιανουαρίου για ακόμα είκοσι μέρες. Ο τέταρτος Ολυμπιονίκης του αγωνίσματος έχει ήδη κάνει έναν πρώτο προγραμματισμό για τους αγώνες του κλειστού στίβου, οι οποίοι θα οριστικοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Ο Καραλής είναι ένας από τους λίγους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που το 2024 θα επιδιώξει τη διάκριση σε τρεις μεγάλες διοργανώσεις. Η αρχή θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης. Η συνέχεια για τον άλτη του Χάρη Καραλή θα δοθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού της Ρώμης, ενώ απώτερος στόχος του είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x