Κολύμβηση

Προκρίθηκε ως δεύτερη στον τελικό και προβάρει μετάλλιο η Εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης

Έτοιμη να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο είναι η εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης μετά την άνετη πρόκριση της από τα προκριματικά, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα.

Υποψηφιότητα για μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Φουκουόκα έβαλε η εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά τον προκριματικό του τεχνικού προγράμματος του ομαδικού. Οι Μαρία-Έλλη Αλζιγκούζη, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Σοφία Μαλκογεώργου έκαναν μεγάλη εμφάνιση και κατέλαβαν τη δεύτερη θέση με 261.7013 βαθμούς.

Πέραν της Κίνας, που ήταν μακράν πρώτη με 304.3992β., η μάχη για το βάθρο μοιάζει πολύ άνοιχτη και τα πάντα θα κριθούν στον τελικό, που θα γίνει το μεσημέρι της Τρίτης (18/7, 13:30 ώρα Ελλάδας). Το σίγουρο είναι ότι οι Ελληνίδες αθλήτριες απέδειξαν ότι η κακή εμφάνιση στο ακροβατικό ήταν απλά μία παρένθεση και ότι είναι σε θέση να διεκδικήσουν διακρίσεις.

Με μικρή διαφορά πίσω από την Ελλάδα ακολούθησαν η Ιταλία (251.5379β.), οι ΗΠΑ (248.7274β.), το Ισραήλ (247.1383β.) και η Ισπανία (246.7484β.), ενώ Ιαπωνία και Ουκρανία έμειναν λίγο πιο πίσω, αλλά είναι παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος και κανείς δεν μπορεί να τις αποκλείσει εκ των προτέρων από τη μάχη των μεταλλίων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x