Μαχητικά Αθλήματα

Κουρουγκλίεβ: «Ευχαριστώ την Ελλάδα, αυτό το μετάλλιο είναι μόνο η αρχή!»

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ επέστρεψε στην Αθήνα μαζί με το χρυσό μετάλλιο από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης του Ζάγκρεμπ, ευχαριστώντας τη χώρα μας για την ευκαιρία που του έδωσε.

Για ακόμα μια φορά, ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ αναφέρθηκε στην Ελλάδα με τα καλύτερα λόγια!

Ο 30χρονος παλαιστής, επέστρεψε στην Αθήνα μετά την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πάλης του Ζάγκρεμπ, μαζί με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στην κατηγορία 86 κιλών ελευθέρας, στην πρώτη του συμμετοχή με το εθνόσημο στο στήθος.

Κατά την άφιξή του, ο Κουρουγκλίεβ τόνισε πως αυτό το μετάλλιο είναι μόνο η αρχή, ενώ, ευχαρίστησε για ακόμα μία φορά την χώρα μας που του έδωσε την ευκαιρία να εκπροσωπήσει τα χρώματά της.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Eλληνική Ομοσπονδία Πάλης, που μου έδωσε το δικαίωμα να αγωνιστώ ξανά. Αυτό το μετάλλιο είναι μόνο η αρχή. Να είμαστε πρώτα καλά και θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα. Ευχαριστώ Ελλάδα.

Είχα πολλές προτάσεις για να αγωνιστώ σε άλλες χώρες, αλλά εγώ ήθελα μόνο την Ελλάδα. Mε την ένδοξη Ιστορία της, γιατί από την Ελλάδα ξεκίνησαν όλα, γιατί εδώ γεννήθηκε η ιδέα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Επόμενος στόχος είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Θέλω να κατακτήσω ακόμα ένα μετάλλιο και να πάρω την Ολυμπιακή πρόκριση»
, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x