Γενικά

Με τέσσερις Ελληνίδες πρωταθλήτριες αρχίζει το WTT Feeder πινγκ πονγκ της Βουλγαρίας

Από το γυναικείο φύλο θα γίνει η αρχή στις ελληνικές συμμετοχές στα διεθνή επαμειβόμενα τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης της μεγάλης κατηγορίας για την περίοδο 2023-2024.

Στο World Table Tennis Feeder της Βουλγαρίας, που αρχίζει την Τρίτη κι ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή στο Παναγκιούριστε της Βουλγαρίας, θα λάβουν μέρος τα στελέχη της Εθνικής πινγκ πονγκ γυναικών, οι Κατερίνα Τόλιου, Ελισάβετ Τέρπου, Μαλαματένια Παπαδημητρίου και Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα.

Οι τρεις τελευταίες μετέβησαν τη Δευτέρα στη γειτονική χώρα, καθώς αρχίζουν την Τρίτη την προσπάθειά τους, ενώ η Τόλιου, η οποία θ’ αγωνιστεί μόνο στο απλό κι είναι κατευθείαν στο κυρίως ταμπλό θ’ αναχωρήσει την Τετάρτη, ενώ δεν βρίσκεται κάποιος προπονητής στην αποστολή.

Το βουλγαρικό Feeder δίνει την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές της «γηραιάς ηπείρου» να κάνουν παράλληλα γερό τεστ για το επικείμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομαδικού (Μάλμε, Σουηδία 10-17/09), ενώ για την ελληνική πλευρά υπάρχει νωρίτερα και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα όλων των αγωνισμάτων, επίσης, στη Βουλγαρία.

Αυτός είναι ο λόγος που η Παπαδημητρίου κι η Τσεκούρα δεν θα επιστρέψουν στην Αθήνα μετά το τουρνουά και θα βρεθούν απευθείας στην Αλμπένα, η οποία φιλοξενεί τη διοργάνωση, 2-6 Σεπτεμβρίου.

Στο εντυπωσιακό «Arena Asarel» του Παναγκιούριστε θα γίνουν όλα τα ατομικά αγωνίσματα. Πέρα από την έντονη αγωνιστική παρουσία των αθλητριών μας, είναι σημαντικό και το γεγονός θα υπάρχει και πάλι ελληνικό δίδυμο στο διπλό, κάτι που έχει να συμβεί καιρό.

Η Τέρπου και η Παπαδημητρίου θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο διπλό γυναικών, ενώ στη λίστα των συμμετοχών σε κάθε αγώνισμα η παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος αναφέρει ότι οι δύο πρωταθλήτριές μας θα είναι, επίσης, απευθείας στο ταμπλό των «64» του απλού, όπως η Τόλιου.

Τη διαδικασία των προκριματικών γύρων του απλού γυναικών θα περάσει η Τσεκούρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x