Γενικά

Μεγάλη νίκη των Ελλήνων σκοπευτών στην Τσεχία

Νέες διεθνείς διακρίσεις από τους Έλληνες αθλητές στην πρακτική σκοποβολή με λειόκανο.

Την Κυριακή 13 Αυγούστου διοργανώθηκε στο Χοντόνιτσε ο Εθνικός Αγώνας πρακτικής σκοποβολής με λειόκανο που αποτέλεσε και το τρίτο μεγάλο GrandPrix της Benelli για αυτή τη χρονιά. Σε ένα πανέμορφο σκοπευτήριο μέσα στο δάσος με μεγάλα στάδια που απαιτούσαν σκοπευτική και αθλητική δεινότητα οι Έλληνες πρωταθλητές διέπρεψαν για ακόμα μια φορά.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία Modified οι Γιάννης Τοπαλίδης και Γιώργος Φιλίππου ανέβηκαν στο βάθρο καταλαμβάνοντας την πρώτη και τρίτη θέση αντίστοιχα, ενώ το ασημένιο μετάλλιο έλαβε ο Ιταλός πρωταθλητής Ανιέλο Σγκαμπάτο.Το πόσο ανταγωνιστικός ήταν ο αγώνας αποδεικνύεται από το γεγονός των οριακών διαφορών των σκοπευτών που πήραν μετάλλιο από τον Τσέχο πρωταθλητή Μπούρες που βγήκε τέταρτος, τον πρωταθλητή Πολωνίας Γιαροσιέβιτς που ήρθε πέμπτος, ενώ την εξάδα έκλεισε ο Γερμανός πρωταθλητής Μάιντζ.

Την κατηγορία Open κέρδισε με άνεση ο κορυφαίος στον κόσμο Πολωνός Ταουσιέβιτς ,αφήνοντας δεύτερο τον Τσέχο Βίντουσκα και τρίτο τον Αυστριακό Τάιλιγκερ. Την κατηγορία Standard κέρδισαν οι Πολωνοί Νόβακ και Μαρσέλα αφήνοντας τρίτο τον Ιταλό Μανασέρο.

Τέλος την κατηγορία Standard Manual κέρδισε ο πολύπειρος Ιταλός Πασίνι,αφήνοντας δεύτερο τον Σκαλάσκι και τρίτο τον Τσέχο Βιτ.
Οι σκοπευτές μας συνεχίζουν την εντατική τους προετοιμασία αφού σε δύο εβδομάδες θα αγωνιστούν στην Ουγγαρία ευελπιστώντας να συνεχίσουν τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.

Μεγάλη νίκη των Ελλήνων σκοπευτών στην Τσεχία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x