Γενικά

Ο Rocκ επέστρεψε στο WWE και έβαλε στο στόχαστρο τον Roman Reigns

Χαμός στο WWE με τον Rock να μπαίνει ξανά στο ρινγκ και να προαναγγέλλει κόντρα με τον Roman Reigns.

Το πρώτο Raw της χρονιάς είχε μία τεράστια έκπληξη για τους φίλους του WWE, αφού είδαμε την επιστροφή του Rock. Ο Triple H είχε προαναγγείλει από τo Σάββατο, ότι στο σόου της Δευτέρας θα δούμε έναν πρώην πρωταθλητή οι φήμες μέσα στο Σαββατοκύριακο είχαν οργιάσει για το ποιος θα είναι.

Ήταν λοιπόν φανερή η απογοήτευση του κοινού, όταν αυτός που εμφανίστηκε τελικά ήταν ο Jinder Mahal. Οι αποδοκιμασίες συνόδευσαν κάθε του λέξη από τη στιγμή που έπιασε το μικρόφωνο, αλλά λίγα λεπτά ακολούθησε έκρηξη ενθουσιασμού, όταν από τα ηχεία ακούστηκε μία γνώριμη φωνή να ρωτάει… «Can you smell what the Rock is cooking…».

Ο Dwayne Johnson αποθεώθηκε από το κοινό και… έλουσε με τις διάσημες ατάκες του τον Mahal και φυσικά πέρασε στην αντεπίθεση όταν δέχτηκε χτυπήματα.

Το ζουμί στην εμφάνιση του Rock ήρθε στο τέλος, αφού έγινε ξεκάθαρο ότι θα επιστρέψει σύντομα. Αποχαιρετώντας το κοινό του Σαν Ντιέγκο, ρώτησε που πρέπει να κάτσει αμέσως μετά στο εστιατόριο που θα πάει. Σε ένα booth, στο μπαρ ή στην... κορυφή του τραπεζιού.

Αυτό φυσικά ήταν μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι έχει βάλει στο στόχαστρο του Roman Reigns που αυτοαποκαλείται Head of the Table και έχει στην κατοχή του τον τίτλο του WWE Universal Champion για πάνω από τρία χρόνια.

Τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι πολλά για το πότε θα γίνει αυτός ο αγώνας, αφού μέχρι πρόσφατα ήταν σχεδόν «κλειδωμένο» ότι ο Reigns θα αντιμετωπίσει ξανά στην Wrestlemania τον Cody Rhodes.

Αυτό που ακούγεται έντονα είναι το Rock-Reigns θα πραγματοποιηθεί στην Αυστραλία στο πλαίσιο του Elimination Chamber στις 24 Φεβρουαρίου.

Το πρώτο βήμα θα γίνει την Παρασκευή στο Smackdown, όπου λογικά θα ακούσουμε την απάντηση του Roman Reigns στα όσα είπε ο Rock ενώ έχουμε μπροστά μας και το Royal Rumble στα τέλη του μήνα.

Το ξεκίνημα της χρονιάς για το WWE ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό και μας έδειξε ότι μπαίνουμε στην πιο καυτή Wrestlemania Season εδώ και πολλά πολλά χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x