Γενικά

Διοικητικό πόστο για Τριαντόπουλο στον Παναθηναϊκό ΑΟ

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Τριαντόπουλο, που θα αναλάβει την αναδιοργάνωση του σε όλα τα επίπεδα, ανακοίνωσε σήμερα (01/11) ο Παναθηναϊκός ΑΟ.

Θέση στην διοίκηση του Παναθηναϊκού, με φόντο την αναδιοργάνωση του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα και την καλύτερη δυνατή μετάβαση στον Βοτανικό, αναλαμβάνει από σήμερα (01/11) ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος, σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΟ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος πορεύεται σταδιακά στη νέα εποχή και ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος θα συμμετέχει ενεργά στην αναδιοργάνωση του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα και την καλύτερη δυνατή μετάβαση στον Βοτανικό.

Σε δήλωση του ο κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με μεγάλη μου χαρά συνεργάζομαι ξανά με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. αυτή την φορά σε έναν πιο επιτελικό ρόλο, αναλαμβάνοντας την διοικητική αναδιοργάνωση και ενίσχυση του Συλλόγου.

Στόχος μας είναι η ομαλή και δημιουργική μεταβατική περίοδος έως την ολοκλήρωση των έργων στον Βοτανικό ώστε ο Σύλλογος να είναι έτοιμος για την επόμενη ημέρα.

Αυτό σημαίνει ξεκάθαρο πλάνο και σωστή οργάνωση για την πλήρη αξιοποίηση των νέων εγκαταστάσεων η οποία θα δώσει στον Παναθηναϊκό Α.Ο. μία νέα προοπτική για ένα λαμπρό μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x