Γενικά

Συνεχίζεται η λειτουργία του PAO TV – Ξεκινούν την Παρασκευή οι εγγραφές

Την λειτουργία του PAO TV για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανακοίνωσε σήμερα (22/09) ο Παναθηναϊκός ΑΟ, γνωστοποιώντας ότι οι εγγραφές θα αρχίσουν από σήμερα (22/09).

Το PAO TV θα συνεχίσει την λειτουργία του για μια ακόμα χρονιά ανακοίνωσε σήμερα (22/09) ο Παναθηναϊκός, ενημερώνοντας παράλληλα ότι οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στην συμβολική ώρα 19.08.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη συνέχιση της λειτουργίας του PAO TV, του συνδρομητικού καναλιού του Συλλόγου για την αγωνιστική σεζόν 2023-24. Οι εγγραφές ξεκινούν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:08.

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν με περισσότερες από 64 μεταδόσεις αγώνων του «τριφυλλιού», ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη λειτουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας του PAO TV για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Τη νέα σεζόν το πρόγραμμα αγώνων του PAO TV ενισχύεται ακόμη περισσότερο και θα μεταδοθούν συνολικά 90 παιχνίδια και εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Το PAO TV ξεκινάει τις μεταδόσεις του την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 10 μ.μ. στον εντός έδρας αγώνα του ποδοσφαίρου σάλας ανδρών, Παναθηναϊκός – Πήγασος.

Για να εισέλθετε στο PAO TV πατήστε στο σύνδεσμο: https://pao1908tv.gr/

Διαδικασία εγγραφής

Η διαδικασία της εγγραφής είναι απλή και δίνετε τα στοιχεία σας ονοματεπώνυμο email και password.

Όσοι έχουν δικαίωμα έκπτωσης (μέλη ταμειακώς ενήμερα και κάτοχοι διαρκείας) η ταυτοποίηση τους γίνεται από το email που έχετε δώσει στην εγγραφή σας.

Όσοι δεν έχετε δώσει το email σας ή δεν είναι σωστά καταχωρημένο θα πρέπει να ενημερώσετε μέσω email το γραφείο μελών (θα υπάρχει και δυνατότητα και μέσα από την πλατφόρμα).

Για όσα μέλη τους δεν έχουν δώσει το email τους στον Α.Ο. όταν έκαναν εγγραφή στον Σύλλογο, θα πρέπει να στείλουν το email τους, με το ονοματεπώνυμο τους και το ΑΜΚΑ τους στο members@pao1908.com.

Επίσης για όσα μέλη δεν έχουν αριθμό ΑΜΚΑ , να στείλουν το ονοματεπώνυμο τους και τον αριθμό διαβατηρίου ή ταυτότητας με την οποία έκαναν εγγραφή.

Όσοι είχαν κάνει πέρυσι εγγραφή και έχουν λογαριασμό θα πρέπει απλώς να εισέλθουν στην πλατφόρμα με τα στοιχεία τους και να επιλέξουν τη νέα συνδρομή τους.

Το κόστος των συνδρομών


Το κόστος της ετήσιας συνδρομής ανέρχεται στα 120 ευρώ (κάτι λιγότερο από 2 ευρώ/ανά αγώνα).

Τα μέλη του Παναθηναϊκού Α.Ο. θα έχουν έκπτωση 50% στην ετήσια συνδρομή άρα το κόστος θα είναι 60 ευρώ.

Όσα μέλη είναι κάτοχοι GREEN PASS θα έχουν έκπτωση 75% στην ετήσια συνδρομή άρα το κόστος θα είναι 30 ευρώ.

Όσοι είναι κάτοχοι VIP PASS θα έχουν δωρεάν ετήσια συνδρομή.

Η τιμή των μεμονωμένων εισιτηρίων θα είναι 5 ευρώ/ανά αγώνα.

Απαιτείται σε όλες τις περιπτώσεις εγγραφή στην πλατφόρμα του PAO TV».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x