Γενικά

Πανελλήνιος τυφεκίου πρακτικής σκοποβολής στα Γιάννενα

Με επιτυχία έγινε το Σαββατοκύριακο στα Γιάννενα ο Πανελλήνιος αγώνας τυφεκίου πρακτικής σκοποβολής.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στο σκοπευτήριο των Ιωαννίνων ο Πανελλήνιος αγώνας τυφεκίου πρακτικής σκοποβολής.

Περισσότεροι από 80 αθλητές, Έλληνες αλλά και ξένοι,συμμετείχαν στον μεγάλο αυτό αγώνα που έκρινε και την πρόκριση για την συμμετοχή στο επερχόμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τυφεκίου που θα γίνει τον Αύγουστο στη Φινλανδία. Κάτω από αντίξοες συνθήκες με βροχή,αέρα και κρύο οι διοργανωτές,οι κριτές και οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα επετράπη οι συμμετέχοντες να αγωνιστούν με ημιαυτόματα τυφέκια κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα την σκοπευτική κοινότητα που αριθμεί πάνω από δέκα χιλιάδες αθλητές.

Πανελλήνιος τυφεκίου πρακτικής σκοποβολής στα Γιάννενα

Στην κατηγορία Semi auto open Πανελληνιονίκης στέφθηκε ο Γιώργος Ποταμίτης πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση,ενώ δεύτερος ήταν ένας από τους θρύλους της πρακτικής σκοποβολής ο Λάζαρος Πολιτάκης,και την τρίτη θέση κατέλαβε ο Ηλίας Θεοδόσης.

Στην κατηγορία Semi auto Standard η οικογένεια Ζαφειρίδη με τον υιό Σωτήρη και τον πατέρα Μιχάλη πήρε το χρυσό και ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα ενώ την τρίτη θέση πήρε ο Γιώργος Τσιάβος.

Στην κατηγορία Bolt action ο πρωτοεμφανιζόμενος αλλά Γιάννης Κουλέτσης πήρε το χρυσό,αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον πολλάκις πρωταθλητή Κώστα Ρουμελιωτάκη και στην Τρίτη θέση τον Γιώργο Ρουπακιά.

Πανελλήνιος τυφεκίου πρακτικής σκοποβολής στα Γιάννενα

Τέλος στην νεοσυσταθείσα κατηγορία Contemporary ο πολύ έμπειρος Φάνης Σηφάκης πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση κέρδισε δίκαια τον τίτλο,αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Γιάννη Τοπαλίδη που μετά το λειόκανο πήρε μετάλλιο και στο τυφέκιο,ενώ στην τρίτη θέση κατετάγη ο Βασίλης Σπάτουλας.

Ευελπιστούμε σε 15 μέρες που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο σκοπευτήριο ο Πανελλήνιος αγώνας πρακτικής σκοποβολής με λειόκανο να έχει την ίδια οργανωτική επιτυχία και οι συμμετέχοντες να φύγουν ικανοποιημένοι όπως χθες.

Πανελλήνιος τυφεκίου πρακτικής σκοποβολής στα Γιάννενα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x