Μαχητικά Αθλήματα

Πέθανε στα 36 η Αυστραλή αθλήτρια του wrestling Κρίστεν Μίτσελ

Πέθανε αιφνιδίως η διάσημη αθλήτρια του wrestling από την Αυστραλία, Κρίστεν Μίτσελ.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αυστραλία ο αιφνίδιος θάνατος της διάσημης αθλήτριας του wrestling, Κρίστεν Μίτσελ. Η «Miami», όπως ήταν το όνομα που χρησιμοποιούσε στο ρινγκ, ήταν μόλις 36 ετών. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια του θανάτου της

Η εκλιπούσα άνοιξε το δρόμο για τη γυναικεία πάλη της Νότιας Αυστραλίας και έχει μείνει στην ιστορία ως «αναντικατάστατη φίλη και μέντορας» της αυστραλιανής κοινότητας της πάλης. Η σταρ του WWE Rhea Ripley μοιράστηκε επίσης ένα αφιέρωμα για την Mitchell, γράφοντας: «Σε ευχαριστώ για τις αναμνήσεις… αναπαύσου ειρηνικά».

Η Μίτσελ ήταν αγωνίστρια στο Riot City Wrestling της Αδελαΐδας πριν μετακομίσει στη Μελβούρνη, όπου εργάστηκε στο Melbourne City Wrestling, κατά τη διάρκεια του οποίου αγωνίστηκε εναντίον μερικών από τα μεγαλύτερα ονόματα της γυναικείας πάλης, όπως η Ripley (Demi Bennett), η KC Cassidy (Cassie Lee), η Shazza McKenzie και η Toni Storm.

Σε ανακοίνωσή του, το Wrestling Radio Australia ανέφερε: «Θα λείψει βαθύτατα σε όλους όσοι είχαν το προνόμιο να τη γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί της. Η καλή της καρδιά και η ζωηρή θετική της στάση είναι το πώς θα τη θυμόμαστε όλοι μας και ο κόσμος είναι λιγότερο φωτεινός σήμερα εξαιτίας αυτής της απώλειας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x