Γενικά

Πετρούνιας: «Πάμε δυνατά για την ολυμπιακή πρόκριση και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»!

Το σύνθημα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού έδωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας, μετά την πρόκρισή του στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Αμβέρσας.

Την παρουσία του στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στην Αμβέρσα εξασφάλισε το μεσημέρι της Κυριακής (01/10) ο Λευτέρης Πετρούνιας, με τον Έλληνα πρωταθλητή, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στα προκριματικά των κρίκων!

Κάπως έτσι, ο «άρχοντας των κρίκων» θα δώσει το «παρών» για έκτη διαδοχική φορά σε τελικό Παγκοσμίου, έχοντας μάλιστα την ευκαιρία το ερχόμενο Σάββατο (07/10) να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!

Με ανάρτησή του στα social media, ο 32χρονος αθλητής έδωσε το σύνθημα για την εξασφάλιση ενός ολυμπιακού μεταλλίου, δηλώνοντας πως θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!


«Είναι επίσημο! Προκρίθηκα με τη 2η καλύτερη βαθμολογία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! Ο αγώνας είχε πολύ ένταση και στρες όμως τώρα όλα αλλάζουν. Πάμε δυνατά για την Ολυμπιακή Πρόκριση και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x