Πόλο

Αντωνάκου: «Κλωτσήσαμε την ευκαιρία»

Τη λύπη της για την ήττα () του Ολυμπιακού απ’ την Κίνεφ Κίρισι στα ημιτελικά του Final-4 στο Τσάμπιονς Καπ των γυναικών στο πόλο εξέφρασε η Σταυρούλα Αντωνάκου. «Η Κίρισι ήταν ομάδα στα μέτρα μας κι εμείς... κλωτσήσαμε την ευκαιρία», τόνισε η κορυφαία παίκτρια σήμερα των «ερυθρολεύκων» που πέτυχε τέσσερα τέρματα.

Τη λύπη της για την ήττα (12-11) του Ολυμπιακού απ’ την Κίνεφ Κίρισι στα ημιτελικά του Final-4 στο Τσάμπιονς Καπ των γυναικών στο πόλο εξέφρασε η Σταυρούλα Αντωνάκου.

«Η Κίρισι ήταν ομάδα στα μέτρα μας κι εμείς... κλωτσήσαμε την ευκαιρία», τόνισε η κορυφαία παίκτρια σήμερα των «ερυθρολεύκων» που πέτυχε τέσσερα τέρματα.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Σταυρούλα Αντωνάκου: «Κλωτσήσαμε την ευκαιρία»

«Η Κίρισι ήταν ομάδα στα μέτρα μας κι εμείς... κλωτσήσαμε την ευκαιρία, την αφήσαμε και πέρασε έτσι. Προηγηθήκαμε στην παράταση, αλλά μετά κάναμε κακές επιλογές στην επίθεση. Δεν είναι θέμα εμπειρίας, η ομάδα έχει καλές παίκτριες, δεν είμαστε άπειρες. Σε τελικούς μετράει και το πώς διαχειρίζεσαι το άγχος και σε μας το άγχος φάνηκε στο τέλος. Ήμασταν χάλια στην παίκτρια παραπάνω κι εκεί χάσαμε το παιχνίδι.

Στον αθλητισμό υπάρχει η νίκη και η ήττα, το παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις. Η Κίρισι δεν είναι τυχαία ομάδα, έχει παίκτριες με Ολυμπιακές και παγκόσμιες διακρίσεις, αλλά είναι κρίμα γιατί μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά. Είμαστε δεμένοι και δεν πρόκειται να μας επηρεάσει τίποτα. Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι χάλια, γιατί ξέρουμε τι ευκαιρία χάσαμε, αλλά είμαστε μια γροθιά και δεν μας λυγίζει τίποτα. Η ήττα θα μας κάνει πιο δυνατές, όπως έγινε και πέρυσι».

Άγκνες Βαλκάι: «Δεν κάναμε το παιχνίδι μας»

«Δεν ξέρω τι έφταιξε, αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Συνήθως είμαστε πολύ καλές στην παίκτρια παραπάνω και σήμερα δεν τα πήγαμε καλά. Είμαστε καλύτερη ομάδα από την Κίρισι και είναι κρίμα, γιατί είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε κάτι σπουδαίο».

Φιλιώ Μανωλιουδάκη: «Απέμεινε το πρωτάθλημα»

«Στην αρχή μας έβγαιναν τα συστήματα που παίζαμε, αλλά ήμασταν κακοί στην παίκτρια παραπάνω. Είμαστε άξιες της μοίρας μας. Υπάρχει απογοήτευση γιατί δεν μας βγήκαν αυτά που κάναμε στην προπόνηση. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο μοναδικό στόχο που μας έχει απομείνει, το πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε και τους ζητάμε συγγνώμη».

Ανθή Μυλωνάκη: «Το πίστεψα… στην παράταση»

«Όταν προηγηθήκαμε στην παράταση πίστευα ότι θα προκριθούμε στον τελικό. Προχωράμε για να πάρουμε το μετάλλιο, γιατί κι αυτό επιτυχία θα είναι, στην πρώτη συμμετοχή του Ολυμπιακού σε φάιναλ φορ. Υπάρχει στενοχώρια για τους κόπους μας, γιατί προσπαθήσαμε πάρα πολύ, αλλά συνεχίζουμε. Δεν μπορείς να το βάλεις κάτω με μία ήττα, έτσι είναι η ζωή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x