Πόλο

Αβραμίδου: «Ζω ένα όνειρο»

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Ολυμπιακού, Άλκηστις Αβραμίδου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,5 για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ και για τον στόχο του να παραμείνει στην κορυφή της Ευρώπης.

Για την εκπλήρωση ενός ακόμα στόχου, αυτού της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, μίλησε η Άλκηστις Αβραμίδου στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Η μεγάλη πρωταγωνίστρια των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στο μυστικό της επιτυχίας και τους στόχους που έχει από δω και πέρα το σύνολο.

Αναλυτικά όσα είπε στον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου:

Για τους φετινούς τίτλους: «Από την περσινή σεζόν δεν έμεινε τίποτα, τα πήραμε όλα. Το Σούπερ Καπ κλείνει την προηγούμενη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Ξεκινάμε πλέον με νέους στόχους. Το να φτάσεις στην κορυφή είναι πιο εύκολο απ’ το να παραμείνεις σ’ αυτήν.

Για το μυστικό του Ολυμπιακού: «Υπάρχει ο Χάρης Παυλίδης και ο Ολυμπιακός. Κάνουμε σκληρή καθημερινή προπόνηση. Κάτω τα κεφάλια και πολλή δουλειά είναι τα συστατικά κάθε επιτυχίας».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Στα μεγαλύτερά μου όνειρα δεν θα το φανταζόμουν. Ζω μεγάλες στιγμές με τις κοπέλες και τον Ολυμπιακό, τον κόσμο του. Είναι όλα σαν όνειρο. Ο κόσμος δημιούργησε μαγική ατμόσφαιρα, όπως και στους τελικούς του Final-4, κάνοντας το ματς μια γιορτή που κάθε αθλητής θα ήθελε να συμμετάσχει».

Για την αμυντική εικόνα του Ολυμπιακού: «Το κλειδί της ομάδας γενικότερα είναι η άμυνα. Προσπαθήσαμε αρχικά να προσαρμοστούμε στο ματς και να καταλάβουμε τον αντίπαλο. Από κει και πέρα, βάλαμε εμπρός τις μηχανές και φάνηκε η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Νομίζω πως τα πήγαμε αρκετά καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x