Πόλο

Πήρε την πρώτη του νίκη κι «έκοψε» τη φόρα της ΑΕΚ το Π. Φάληρο

Μετά από ένα δραματικό ματς, το Π. Φάληρο νίκησε την ΑΕΚ 6-5 στον ‘Αλιμο στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την τρίτη αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών και πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Μετά από ένα κακό, αλλά δραματικό ματς, το Π. Φάληρο νίκησε στον γειτονικό Αλιμο την ΑΕΚ 6-5 για την τρίτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Α1 πόλο ανδρών, πήρε την πρώτη του νίκη κι «έκοψε» από την Ένωση τον δρόμο προς την κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι είχε αμφίρροπη εξέλιξη με πρωταγωνίστριες τις άμυνες. Οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν και η ΑΕΚ ισοφάριζε συνεχώς μέχρι το 5-5. Όμως το γκολ του Πάβιτσιτς στα 5’.11’’ πριν από το φινάλε έμεινε αναπάντητο.


Οκτάλεπτα: 0-1, 3-3, 0-0, 2-2

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Ασβέστης, Βέκκος 1, Ζαχόπουλος, Κοκκινάκης, Μαυρωτάς Άρ., Παππάς 1, Σιαμάς Π., Φωτεινάκης, Τουρκομένης, Καζάζης, Αράγια, Βούκσεβιτς 2, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ., Μαρινάγης 1

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Κώστας Βαμβακάρης): Κουμής, Γαλάνης, Ογκουζτσάν, Παπαδημητρίου, Δήμου Π., Καρακάσης 1, Πάβιτσιτς 2, Ζάρρος, Δημακόπουλος, Καλλής 1, Παγουλάτος, Κοντονής 1, Φλέγκας, Μαγκιώρης, Λεμπέσης 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x