Πόλο

Κοίταξε στα μάτια τη Σαμπαντέλ, αλλά λύγισε στο φινάλε ο Άλιμος

Ο πρωτάρης στα ευρωπαϊκά Κύπελλα Άλιμος πάλεψε κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ για τρία οκτάλεπτα, στο τέλος, ωστόσο, λύγισε, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 13-8,

Για τρία οκτάλεπτα ο Άλιμος, πρωτάρης στην ευρωπαϊκή σκηνή και βεβαίως στη κορυφαία της διοργάνωση (Champions League) κοίταξε στα μάτια την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ. Λύγισε στο τέλος (8-13), αλλά μόνο χειροκροτήματα αξίζουν για τα κορίτσια του Πάνου Βέργου.

Ο αγώνας για την 5η αγωνιστική του Β' ομίλου, όπου η ισπανική ομάδα πήρε αήττητη το εισιτήριο για ένα ακόμα Final 4. Η ελληνική ομάδα είναι στη 2η θέση με έξι βαθμούς.

Το ξεκίνημα ήταν ονειρεμένο, το καλύτερο της χρονιάς, αφού ο γηπεδούχος στο κολυμβητήριο του Χαλανδρίου προηγήθηκε 5-1 και 6-2! Σταδιακά, βεβαίως, η Σαμπαντέλ μείωσε, ο Άλιμος κράτησε το προβάδισμα στο ημίχρονο 6-5 και έχανε μόλις 9-8 με τη λήξη της τρίτης περιόδου. Δεν άντεξε, όμως, περισσότερο και στο τέλος δημιουργήθηκε η διαφορά.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON-ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ (ΙΣΠΑΝΙΑΣ) 8-13

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 1-3, 2-4, 0-4

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 2, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή 1, Μελίνα Καρυπίδου 1, Χαλδαίου, Ασημάκη 1, Βασιλεία Καρυπίδου 1, Θεοφανοπούλου, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Αφροδίτη Μπιτσάκου, Κοντογιάννη 2, Αρχοντάκη.

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ (Νταβίντ Πάλμα Λοπέρα): Εστέρ Ράμος, Ορτίθ Ρέγιες, Λέιτον 1, Φαν ντερ Σλουτ 1, Κόινινγκ 1, Κασάδο 1, Τζουστίνι 1, Γκαρσία Κοντόι 1, Φόρκα 1, Ορτίθ Μουνιόθ 5, Γιουράντο, Γκονζάλεθ 1, Καράσκο.

Θυμίζουμε, νωρίτερα ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 14-9 της Βουλιαγμένης στο ελληνικό ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League πόλο γυναικών και σφράγισε τη θέση του στο Final 4!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x