Πόλο

Στον Απόλλωνα για 5η σερί σεζόν ο Καβουσανός

Ο Βασίλης Καβουσανός θα φοράει το σκουφάκι του Απόλλωνα Σμύρνης για 5η διαδοχική χρονιά.

Το σκουφάκι του Απόλλωνα Σμύρνης θα φοράει για 5η διαδοχική σεζόν ο Βασίλης Καβουσανός, με την «ελαφρά ταξιαρχία» να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον 22χρονο τερματοφύλακα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τι και αν δεν έχει κλείσει ακόμη τα 22 του χρόνια; Ο Βασίλης Καβουσανός έχει ήδη συμπληρώσει 4 χρόνια στον Απόλλωνα Σμύρνης, που ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας μαζί του και για τη σεζόν 2023-2024!

Ο νεαρός τερματοφύλακας, που στις 23 Σεπτεμβρίου θα γίνει 22 ετών, θα μπει στην 5η του σεζόν στην… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία», συνθέτοντας για 3η συνεχόμενη χρονιά το δίδυμο των πορτιέρε μαζί με τον Στέφανο Γαλανόπουλο.

Αφού πήρε εμπειρίες τα πρώτα δύο χρόνια στον Απόλλωνα, απέδειξε τόσο πρόπερσι (2021-2022), οπότε και κλήθηκε (μέσω των εξαιρετικών του εμφανίσεων) για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών για φιλικές αναμετρήσεις, όσο και πέρυσι και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη την ποιότητά του, αλλά και την ετοιμότητά του να υπερασπιστεί σε υψηλό επίπεδο την εστία των «κυανόλευκων» αποτελώντας κι εκείνος τον… φύλακα άγγελό της.

Ο Βασίλης Καβουσανός, φοιτητής, παράλληλα, στο 4ο έτος του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης στο τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων, αποτελεί πολύτιμο κομμάτι της οικογένειας του Απόλλωνα, εκφράζοντας στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo.gr, τη χαρά του για την παραμονή του, αλλά και την αισιοδοξία του για τη νέα χρονιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x