Πόλο

Ελλάδα-Νότια Αφρική 24-2: Εξαιρετική εμφάνιση και ξεκίνημα με το… δεξί στο Παγκόσμιο!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης η Εθνική που επικράτησε με 24-2 της Νότιας Αφρικής στο πρώτο παιχνίδι του τρίτου ομίλου.

Σπουδαία πρεμιέρα για την Εθνική Ελλάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης της Φουκουόκα!

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου επικράτησε με το εντυπωσιακό 24-2 επί της Νότιας Αφρικής στο πρώτο παιχνίδι του τρίτου ομίλου και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στην αναμέτρηση με την Αργεντινή την ερχόμενη Τρίτη (18/07, 07:30), ενώ δεδομένα, τα ξημερώματα της της Πέμπτης (20/07, 04:30 ώρα Ελλάδας) θα κριθεί η πρωτιά στον όμιλο απέναντι στην Ιταλία.

Στα του αγώνα, η Εθνική προηγήθηκε με 4-0 στο ξεκίνημα και τότε δέχθηκε το πρώτο της γκολ, ενώ στη συνέχεια «έτρεξε» ένα σερί 7-0 για να ξανά δεχτεί τέρμα από τη Νότια Αφρική, με το 13-2 να είναι το σκορ στο δεύτερο οκτάλεπτο. Η Ελλάδα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα επέβαλλε την ανωτερότητά της και δεν άφησε την αντίπαλό της να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Στην τρίτη περίοδο η Εθνική πέτυχε έξι ακόμη γκολ κάνοντας το 19-2, ενώ στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου σημείωσαν πέντε επιπλέον γκολ και διαμόρφωσαν το τελικό 24-2.

Η Ελευθερία Πλευρίτου ήταν η πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης με τέσσερα γκολ και αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 7-1, 6-1, 6-0, 5-0

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου (6/8 αποκρούσεις), Ελευθερία Πλευρίτου 4, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Ξενάκη 3, Νίνου 3, Τριχά 3, Σιούτη 1, Βασιλική Πλευρίτου 1, Φουντωτού 4, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου.

ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ (Νίκολα Μπάρετ): Μάρτινς, Μακντόναλντ, Θόρντον-Ντιμπ, Μοτάου, Σιλένο 1, Μίλερ, Τζένουαρι, Ζόντο 1, Βέρφιλντ, ΜακΛίοντ, Μίτσαμ, Τόμπσον, Γκάντο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x