Πόλο

Για την τρίτη θέση στον κόσμο και το χάλκινο μετάλλιο η Εθνική πόλο Γυναικών

Η Εθνική πόλο Γυναικών αντιμετωπίζει την Ισπανία (10:30) στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Υγρού Στίβου στην Ντόχα.

Έτοιμη για μία ακόμη μεγάλη επιτυχία η Εθνική πόλο Γυναικών!

Η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει την Ισπανία στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Υγρού Στίβου στην Ντόχα, σε ένα παιχνίδι με έπαθλο την τρίτη θέση και φυσικά το χάλκινο μετάλλιο.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 10:30, με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ και live ενημέρωση από το sport-fm.gr.

Οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου έχασαν τεράστια ευκαιρία να βρεθούν στο τελικό. Η Ελλάδα έκανε μεγάλη εμφάνιση και έφτασε πολύ κοντά στην πρόκριση, όταν προηγήθηκε με σκορ 9-8 λίγο πριν τη λήξη, με τις Μαγυάρες να έχουν μία επίθεση ώστε να ισοφαρίσουν. Παρόλα αυτά, η Λέιμετερ κατόρθωσε να γράψει το 9-9 21 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, με την αναμέτρηση να οδηγείται στα πέναλτι, όπου η Εθνική αστόχησε σε δύο εκτελέσεις και η Ουγγαρία τις έβαλε όλες.

Από την άλλη, η Ισπανία, πάλεψε έως το τέλος κόντρα στις ΗΠΑ, ήταν απόλυτα ανταγωνιστή, όμως, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 11-9 και τώρα στοχεύει και αυτή στην κατάκτηση της τρίτης θέσης.

«Το παιχνίδι με την Ισπανία θα είναι διαφορετικό σε σχέση με εκείνο του ομίλου. Είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα. Έχουμε μια μέρα να ξεκουραστούμε, να συγκεντρωθούμε και να παλέψουμε το μετάλλιο που είναι μεγάλο πράγμα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις της η Αλεξία Καμμένου, με την Μαργαρίτα Πλευρίτου να προσθέτει:

«Η ομάδα πρέπει να ανακάμψει και δεν έχει πολύ χρόνο. Το θέλουμε πάρα πολύ και θέλουμε να ανέβουμε στο βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε στην τετράδα και, δυστυχώς, ένα παιχνίδι δεν μας βγήκε. Παίξαμε αρκετά καλά και το παλέψαμε πάρα πολύ.
Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την ομάδα μου κι όλες τις συμπαίκτριες μου. Κάναμε όντως κάποια λάθη που μας στοίχισαν στο τέλος. Από εκεί και πέρα, πρέπει να ανασυνταχτούμε και να μαζέψουμε δυνάμεις, ώστε να φανούμε πιο δυνατές στο παιχνίδι κόντρα στην Ισπανία, η οποία είναι πάρα πολύ καλή ομάδα
», ήταν τα λόγια της Ελληνίδας παίκτριας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x