Πόλο

Κραβαρίτης: «Είχαμε χρέος να προκριθούμε στο Final-4»

Στο γεγονός πως απλά ο Ολυμπιακός πέτυχε έναν από τους στόχους της φετινής σεζόν στάθηκε ο Δημήτρης Κραβαρίτης μετά την πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκας πόλο γυναικών.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης τόνισε πως είναι σημαντικό που ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο final-4 της Ευρωλίγκας πόλο γυναικών μια μέρα πριν τα γενέθλια του συλλόγου, ζήτησε να αφήσουν στην άκρη την Ευρώπη και να ασχοληθούν με τους εγχώριους στόχους κι έμεινε ικανοποιημένος για τη συγκέντρωση που έδειξαν οι πολίστριες του μετά την τρίμηνη διακοπή.

Αναλυτικά: «Αύριο, είναι τα γενέθλια του Ολυμπιακού μας, άρα είχαμε χρέος μας να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί όπου της αρμόζει, στο Final-4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Κι αυτό κάναμε! Αυτή η πρόκριση ήταν μέσα στους στόχους της σεζόν, ο πρώτος χρονικά... Πρόκριση στο Final-4, πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Το πετύχαμε, θα είμαστε στην τελική φάση για να διεκδικήσουμε ένα ακόμα ευρωπαϊκό. Προς το παρόν, το αφήνουμε στην άκρη, όταν έρθει η στιγμή θα το ξαναδούμε. Τώρα, στρέφουμε την προσοχή μας στις εγχώριες διοργανώσεις, πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια. Συγχαρητήρια, γιατί, παρά την τρίμηνη διακοπή, επέστρεψαν δυνατά, με πολλή συγκέντρωση κι όρεξη και φτάσαμε στην επίτευξη αυτού του πολύ σημαντικού στόχου».

Η Έλενα Ξενάκη συμπλήρωσε πως: «Σήμερα, "κλειδώσαμε" ουσιαστικά την παρουσία μας στο Final-4. Μετά από ένα αρκετά μεγάλο κενό, επιστρέψαμε στην ενεργό δράση. Το παιχνίδι σήμερα, σε γενικές γραμμές, πήγε πολύ καλά αν λάβουμε υπόψη ότι η ομάδα είχε ένα πολύ μεγάλο "στοπ". Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες, είναι ένας από τους στόχους που είχε θέσει η ομάδα στην αρχή της χρονιάς κι ανυπομονούμε να βρεθούμε εκεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x