Πόλο

Κραβαρίτης: «Οι αθλήτριες ανταποκρίθηκαν σε αυτά που θέλαμε»

Στις συναρπαστικές μάχες που αναμένονται φέτος στα ματς Ολυμπιακού-Βουλιαγμένης στάθηκε ο Δημήτρης Κραβαρίτης μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης θεωρεί πως οι πολίστριες του Ολυμπιακού έκαναν αυτά που είπαν κόντρα στη Βουλιαγμένη, στάθηκε στα λάθη που δημιούργησε η ποιότητα των αντιπάλων τους και στην καταπληκτική άμυνα που έπαιξαν στα κρίσιμα σημεία κι έδωσε σύνθημα για τα επόμενα ματς.

Αναλυτικά: «Η Βουλιαγμένη φέτος είναι ενισχυμένη, θα είναι συναρπαστικά τα παιχνίδι μας φέτος. Από ‘κει και πέρα, πήραμε αυτό που θέλαμε. Τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν αρκετά καλά σε αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Σίγουρα, η πίεση του αντίπαλου και η ποιότητά του μας οδήγησε σε κάποια λάθη, όμως βρήκαμε τις λύσεις, ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα, αν εξαιρέσουμε δύο γκολ.

Δεν υπάρχει χρόνος για σκέψη, ακολουθεί ένα ματς με μία εξίσου πολύ δυνατή ομάδα φέτος, τον Άλιμο, ο οποίος θέλει να διεκδικήσει πράγματα. Αφήνουμε, λοιπόν, αυτό το ματς και κοιτάμε το επόμενο».

Η Βάσω Πλευρίτου συμπλήρωσε πως: «Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρωταθλήματος, η Βουλιαγμένη έχει συν μία παίκτρια, η οποία βοηθάει πολύ. Ωστόσο, εμείς προσπαθήσαμε να βγάλουμε το 100% του εαυτού μας. Σίγουρα, κάναμε κάποια λάθη, τα οποία θέλουν βελτίωση. Συνεχίζουμε, βλέπουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά, προσπαθώντας να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x