Πόλο

«Έπνιξε» την Ντιναμό Τιφλίδας κι έκανε το «2 στα 2» ο Ολυμπιακός

Εκπληκτικός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός σάρωσε 19-6 την Ντιναμό στην Τιφλίδα για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ κι έκανε το «2 στα 2» στον όμιλό του.

Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες 19-6 την αδύναμη Ντιναμό Τιφλίδας στην πρωτεύουσα της Γεωργίας για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών κι έκανε το απόλυτο στην κορυφαία τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στο ματς, αφού προηγήθηκε 5-0. Ο Γενηδουνιάς άνοιξε το σκορ με πέναλτι, με τον Δήμου να κάνει το 5-0. Στα 46’’, ο Λόντσαρ στον παίκτη παραπάνω έκανε το 6-0 στην ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου. Και τα έξι τέρματα τα σημείωσαν διαφορετικοί παίκτες.

Στη δεύτερη περίοδο, η Ντιναμό ξεκίνησε πιο δυνατά και μείωσε 2-6, όμως οι «ερυθρόλευκοι» ξέφυγαν 9-2 με τον Φουντούλη, ο οποίος έκανε και το 10-3 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Με γκολ ξεκίνησε και στο τρίτο οκτάλεπτο η Ντιναμό, μειώνοντας σε 10-4, αλλά ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Γκολ του Νικολαΐδη για το 11-4, ενώ ο Λόντσαρ σκόραρε στον παίκτη παραπάνω για το 12-4, πριν ο Γούβης διαμορφώσει το 13-4 στην ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου.

Στην τέταρτη περίοδο, ο Νικολαΐδης έκανε το 14-4 κι ο Γκίλλας το 15-4. Η Ντιναμό Τιφλίδας μείωσε σε 15-5, όμως ο Δήμου έκανε το 16-5 κι ο Νικολαΐδης διαμόρφωσε το τελικό 19-6.


Τα οκτάλεπτα: 0-6, 3-4, 1-3, 2-6

Ντιναμό Τιφλίδας (Ντέγιαν Στανόγιεβιτς): Ραζμάντζε, Κιριακίντι, Αχβλεντιάνι 1, Ντικιτσιαρένκα 1, Τεσελασβίλι, Βαπένκσι 2, Βλάχοβιτς, Τάνκοσιτς, Ιμναϊσβίλι 1, Μαγκρακβελίντζε, Γιακάια, Πιέσιβατς 1, Γκβετάντζε

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ 2, Γκίλλας 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 4, Γούβης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής 1, Δήμου 2, Νικολαΐδης 4, Παπαναστασίου 3, Ζερδεβάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x