Πόλο

Πάει Γεωργία για το «2 στα 2» ο Ολυμπιακός

Στη «μάχη» του Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει την Παρασκευή η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία αγωνίζεται στην Τιφλίδα κόντρα στην Ντιναμό στις 18:00 για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ξανά στις επάλξεις του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών επιστρέφει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται με την Ντιναμό Τιφλίδας στην πρωτεύουσα της Γεωργίας στις 18:00 για τη δεύτερη αγωνιστική της κορυφαίας τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης κα θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους μετά τη σπουδαία επιτυχία της πρεμιέρας κόντρα στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.

Ο Χέρβο Κόλιανιν τόνισε πως: «Ο δεύτερος αγώνας του Champions League με την Ντιναμό Τιφλίδας αύριο. Μπαίνουμε ως φαβορί κι αυτοί οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Σίγουρα, δεν θα είναι εύκολο, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα είναι έτοιμη και θα τα δώσει όλα για να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς που επιθυμούμε».

Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου συμπλήρωσε πως: «Μοναδικός μας στόχος στην Τιφλίδα είναι, βεβαίως, η νίκη. Είμαστε καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα από την Ντιναμό. Ωστόσο, δεν το περιμένουμε από την αρχή εύκολο το παιχνίδι, καθώς αγωνιζόμαστε μέσα στην έδρα των αντιπάλων. Σίγουρα, θα προσπαθήσουν να πάρουν ό,τι καλύτερο από αυτή την αναμέτρηση.

Για εμάς, ωστόσο, η νίκη είναι μονόδρομος. Εκτός από τους τρεις βαθμούς θέλουμε και μια καλή εμφάνιση, να... αποζημιωθούμε λίγο από τη κακή εμφάνιση που κάναμε με αντίπαλο τη Γιουγκ την πρώτη αγωνιστική. Νομίζω ότι η ομάδα έχει βρει ρυθμό μετά από τρία παιχνίδια και δεν είναι "μουδιασμένη" όπως εμφανίστηκε στην αρχή του πρώτου αγώνα και μένει να δείξουμε τη διαφορά δυναμικότητάς μας μέσα στο νερό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x