Πόλο

Ψάχνει μόνο νίκη στη Βουδαπέστη ο Ολυμπιακός

Με προορισμό τη Βουδαπέστη αναχώρησε την Πέμπτη η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, όπου στις 20:00 θα αντιμετωπίσει την Ουίπεστ για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου του μετά από τρεις αγωνιστικές στο Τσάμπιονς Λιγκ πόλο γυναικών με «τρία στα τρία» και θέλει τη νίκη στη Βουδαπέστη κόντρα στην Ουίπεστ στις 20:00 για την τέταρτη αγωνιστική, ώστε να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Final-4 της κορυφαίας τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης τόνισε πως: «Η τέταρτη αγωνιστική για το Champions League. Είναι παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Η Ούιπεστ είναι άλλη ομάδα στην έδρα της και παίζει και το "τελευταίο της χαρτί", αναφορικά με την πρόκριση. Εμείς είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλες τις καταστάσεις και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση».

Η Βάσω Πλευρίτου συμπλήρωσε πως: «Μια ακόμα ευρωπαϊκή αναμέτρηση απέναντι στην ουγγρική Ουίπεστ. Γνωρίζουμε ότι είναι θα είναι αρκετά πιο δύσκολη αναμέτρηση συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι, ωστόσο έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και ανυπομονούμε να δείξουμε τον χαρακτήρα που έχει αυτή η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x