Πόλο

Πήρε μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού ο ΠΑΟΚ - Λύγισε τον Υδραϊκό ο Απόλλων Σμύρνης

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού με 12-9, αυξάνοντας τη μεταξύ τους διαφορά στο πρωτάθλημα, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε δύσκολα με 13-8 τον Υδραϊκό.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 12-9 του Παναθηναϊκού, παίρνοντας τη δεύτερη νίκη του στη Β' φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του G1 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και παρέμεινε σταθερά στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, αυξάνοντας τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς από το «τριφύλλι» (33 έναντι 29).

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 3-1, ωστόσο, στη συνέχεια οι «ασπρόμαυροι» βελτίωσαν αισθητά την απόδοσή τους, κυριάρχησαν και έφτασαν στη νίκη με 12-9.

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-1, 3-3, 4-2.

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης 1, Προσινικλής Ν., Καπράγκος, Κεχαλάρης 2, Τσολακούδης 1, Ξυλάς, Ντέλιτς 3, Προσινικλής Π., Κούπμαν 3, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ 1, Καρατζάς 1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Παπανικολάου 4, Νικολαΐδης Γ. 1, Στίβενσον 1, Μπραΐμης 1, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης 1, Αγκόρτσας, Αλβέρτης, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης.

Διαιτητές: Κουρτίδης, Πολυχρονόπουλος

Στο άλλο ματς που ήταν την ίδια ώρα, ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε δύσκολα με 13-8 τον Υδραϊκό στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας και είναι στην τέταρτη θέση με 40 βαθμούς, ενώ το σύνολο του Καραμάνη παρέμεινε στους 22 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 5-0 και 6-1, όμως, ο Υδραϊκός κατάφερε να μειώσει σε 8-6 και 9-7. Παρόλα αυτά ο Απόλλων ήταν σοβαρός, διατήρησε το προβάδισμά του και έφτασε στη νίκη με το τελικό 13-8. Κορυφαίος σκόρερ για τους νικητές ο Μπογκντάνοβιτς με τέσσερα τέρματα.

Οκτάλεπτα: 0-5, 4-3, 2-0, 2-5

Υδραϊκός (Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 1, Τακάτα, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης, Σουζούκι 4, Μπλάνης 2, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 1, Ρομπόπουλος, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης

Απόλλων Σμύρνης (Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας, Τρούλος 2, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 2, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης 2, Γαρδίκας, Τσαχιλίδης, Σολανάκης 2, Τσιαβαλιάρης, Τόττης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x