Πόλο

Παυλίδης: «Παίξαμε σαν Ολυμπιακός»

Η φιλοσοφία του Ολυμπιακού φάνηκε στον τρόπο που ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Σούπερ Καπ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χάρης Παυλίδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τον θρίαμβο επί της Πάντοβα.

Για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού με την κατάκτηση των τίτλων που διεκδίκησε μίλησε ο Χάρης Παυλίδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας πως στο Σούπερ Καπ φάνηκε η φιλοσοφία της ομάδας.

Αναλυτικά, όσα είπε στον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου:

Για τον στόχο του Ολυμπιακού: «Ο στόχος είναι πάντα να κατακτάει τα τρόπαια που διεκδικεί. Δεν είναι κάτι απλό κάθε χρόνο να επαναλαμβάνεις του θριάμβους με τέτοιες ομάδες που έχεις να αντιμετωπίσεις. Επιπλέον, είναι περίεργη χρονιά, που περιλαμβάνει Ολυμπιακούς αγώνες, Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Ιανουάριο και λίγο καιρό για προετοιμασία. Θα είναι δύσκολο, αλλά ελπίζουμε για το καλύτερο».

Για το μυστικό της επιτυχίας: «Σήμερα παίξαμε σαν Ολυμπιακός. Η φιλοσοφία είναι αυτό ακριβώς που είδατε. Καλή άμυνα και υπομονή στην επίθεση. Όλα πήγαν καλά γιατί υπήρξε συγκεντρωμένη. Στο σημείο που προηγήθηκε η Πάντοβα, μας βοήθησε η άμυνα και η τερματοφύλακας. Μόλις περάσαμε μπροστά ήξερα πως η διαφορά σιγά-σιγά θα ανοίξει και θα πάρουμε το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x