Πόλο

«Άλωσε» το Κότορ και πήρε την πρώτη του νίκη ο Πανιώνιος

Με κορυφαίο τον Νίκολα Μοσκόφ, ο Πανιώνιος νίκησε 10-9 την Πρίμορατς στο Μαυροβούνιο για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Euro Cup πόλο ανδρών κι έκανε «σεφτέ».

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» νίκησαν 10-9 την Πρίμορατς στο Κότορ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Euro Cup πόλο ανδρών και πήραν την πρώτη τους νίκη στο τέταρτο γκρουπ, μπαίνοντας στο «κόλπο» της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο Νίκολα Μοσκόφ πέτυχε πέντε γκολ κι ανάμεσα σε αυτά και το νικητήριο 33’’ πριν το τέλος.

Το ματς πήγαινε γκολ-γκολ μέχρι το φινάλε. Ο Ουκρόπινα έδωσε προβάδισμα με 9-8 στον Πανιώνιο στα 3:37 πριν από το τέλος. Οι Μαυροβούνιοι ισοφάρισαν 9-9 με τον Βίτσο (2:50), όμως την τελευταία λέξη την είπε ο Μαυροβούνιος διεθνής φουνταριστός, ο οποίος με μια «οβίδα» από τα 6 μέτρα έγραψε το τελικό 10-9.


Οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 2-1, 2-3

ΠΡΙΜΟΡΑΤΣ ΚΟΤΟΡ (Ζόραν Μάσλοβαρ):Κράλι, Μπργκούλιαν 1, Μάρκοβιτς 2, Γκόπτσεβιτς, Μίρσιτς, Λάμπι 1, Περόφ, Κάστροπ, Βίτσο 2, Βούτσκοβιτς 1, Τσέτκοβιτς, Στανόγιεβιτς 1, Ισλαΐμοβιτς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Παπάκος, Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 5, Μουρίκης, Γούνας, Ουκρόπινα 2, Καπετανάκης, Λιμαράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x