Πόλο

Έχασε και πάει ως τρίτος στο Final 8 ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 10-9 από την Προ Ρέκο στο φινάλε των ομίλων του Champions League και πάει ως τρίτος στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Ήττα από την Προ Ρέκο (10-9) στην Ιταλία γνώρισε ο Ολυμπιακός στο φινάλε των ομίλων του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο Final-8 της διοργάνωσης, όπου πάνε ως τρίτοι και θα αντιμετωπίσουν τη διοργανώτρια Νόβι Μπέογκραντ, στην οποία αγωνίζονται οι πρώην παίκτες της, Άγγελος Βλαχόπουλος και Δημήτρης Σκουμπάκης.

Το ματς:


Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων (2-4). Παρότι η Προ Ρέκο μείωσε σε 4-3, οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το πρώτο οκτάλεπτο με νέο προβάδισμα δύο γκολ (3-5).

Βάμος και Δήμου διεύρυναν το προβάδισμα των Πειραιωτών στις αρχές του δεύτερου οκταλέπτου (3-7), με την Προ Ρέκο να πετυχαίνει δύο γκολ για το 7-5 του ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο ιταλικός σύλλογος σταμάτησε τους «ερυθρόλευκους», με τον Ντε Λούνγκο να κατεβάζει ρολά και με σερί τριών τερμάτων πήρε προβάδισμα για πρώτη φορά στο ματς με 8-7. Η αφλογιστία του Ολυμπιακού σταμάτησε στα μέσα της τέταρτης περιόδου, με τον Φουντούλη να ισοφαρίζει σε 8-8, όμως η Προ Ρέκο απάντησε αμέσως με γκολ του Ζάλανκι για το 9-8. Αυτή τη φορά ήρθε η σειρά του Μπίγιατς να αποκρούσει, με τους «ερυθρόλευκουθς» να ισοφαρίζουν εκ νέου με γκολ του Δήμου.

Ο Ντι Φούλβιο, όμως, ήταν αυτός που είπε την τελευταία λέξη στο ματς, διαμορφώνοντας το τελικό 10-9 υπέρ των Ιταλών στα 49 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ματς.

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 2-2, 3-0, 2-2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x