Mini Football

Ραντεβού πρόκρισης με την Ισπανία για την «γαλανόλευκη»

Η Ελλάδα κοντράρεται στις 21:00 με την Ισπανία και με νίκη περνά στην φάση των «16» του miniEURO 2015! Ματς ζωής ή θανάτου το χαρακτήρισε ο τεχνικός της «γαλανόλευκης», Απόστολος Γκαϊφύλλιας.

Κόντρα στους υπολογίσιμους (αν και πρωτάρηδες στη διοργάνωση) Ισπανούς (21:00, novasports 4 / live streaming στο www.eurominifootball.com ), η Ελληνική ομάδα minifootball αγωνίζεται έχοντας στο μυαλό της τη νίκη, η οποία θα τς δώσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τις 16 καλύτερες ομάδες στην Γηραιά Ήπειρο.


Βαθμολογία 5ου Ομίλου
Τσεχία 2-1 3
Ελλάδα 1-0 3
Βέλγιο 0-1 0
Ισπανία 1-2 0

Οι παίκτες του Απόστολου Γκαϊφύλλια είδαν το μεσημέρι της Τετάρτης σε βίντεο τόσο την ήττα της Ισπανίας από την Τσεχία με 2-1, όσο και τη νίκη τους με 1-0 επί του Βελγίου και ανέλυσαν τόσο τον τρόπο παιχνιδιού των Ισπανών, όσο και τα δικά τους αγωνιστικά λάθη. Για τον τεχνικό της Ελληνικής ομάδας, το αποψινό ματς μπορεί να κρίνει την μοίρα της Ελλάδας στον όμιλο: «Είναι ματς ζωής ή θανάτου. Εμείς πήραμε αυτό που θέλαμε από το Βέλγιο και ξέρουμε πια ότι με νίκη επί των Ισπανών θα είμαστε μία από τις δύο ομάδες που θα περάσουν στην επόμενη φάση. Στο ξεκίνημα του miniEURO γνωρίζουμε ότι, ακόμα και οι παραδοσιακές δυνάμεις του τουρνουά παίζουν πιο σφιχτά, αφού ο στόχος είναι η συγκομιδή των βαθμών που δίνουν την πρόκριση. Εμείς καταφέραμε να ξεπεράσουμε και το άγχος της πρεμιέρας και σήμερα πρέπει να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό στο γήπεδο».

inner

Για το στυλ παιχνιδιού της Ισπανίας, ο Έλληνας τεχνικός έδειξε ότι έχει μελετήσει το παιχνίδι της και γνωρίζει τα αδύνατα της σημεία: «Η Ισπανία έχει τον γνωστό, γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της και έχει συμπεριλάβει στο ρόστερ της ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Έχει όμως και αδύναμα σημεία, όμως είναι το αμυντικό της παιχνίδι, ενώ δεν διατηρεί σταθερή απόδοση στο ματς. Θεωρώ ότι θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα, προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Περιμένω από τα παιδιά να βγάλουν τον καλό τους εαυτό στο γήπεδο. Έχουν καταλάβει ότι μπορούν πολλά περισσότερα και θα τα δώσουμε απόψε όλα για να το δείξουμε αυτό στον αγωνιστικό χώρο».

Στο ιατρικό δελτίο, ένα χτύπημα που δέχτηκε στην πρεμιέρα ο Δημήτρης Μπούρας έχει δημιουργήσει μια μικρή φλεγμονή στο δεξί του γόνατο, αλλά αυτό δεν φαντάζει ικανό να του στερήσει τη συμμετοχή από το σημερινό ματς.

«Χρειάζεται προσοχή η Ελλάδα»

Στο στρατόπεδο της Ισπανίας, το σημερινό ματς αποτελεί ένα είδος τελικού, αφού οι αντίπαλοι της Ελλάδας γνωρίζουν ότι μια ήττα θα “ψαλιδίσει” τις ελπίδες τους για πρόκριση στους 16». Ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας, Χουάν Πάμπλο Γκόμεθ τόνισε τόσο την κρισιμότητα του αγώνα, όσο και την αξία της Ελληνικής ομάδας:

«Παίξαμε καλά στο παρθενικό μας αγώνα στο miniEURO 2015 κόντρα στην Τσεχία, αλλά δυστυχώς δεν πήραμε τη νίκη. Σήμερα θέλουμε να το πετύχουμε κόντρα στους Έλληνες, τους οποίους δεν γνωρίζουμε καλά, αλλά ξέρουμε ότι έχουν σταθερή παρουσία στο θεσμό και πολύ καλή ομάδα. Δε θα είναι εύκολο παιχνίδι για εμάς. Ελπίζουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε μία ομάδα που έχει σημαντική παράδοση στη διοργάνωση».

Δεν είναι τυχαίο που μία κορυφαία ελληνική εταιρία με μεγάλη δραστηριότητα εκτός Ελλάδας, όπως η OB (Orphee Beinoglou) είναι χορηγός της Ελληνικής Ομάδας μέχρι και το 2015. Στον χώρο των logistics, αποτελεί leading brand στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και γενικότερα την Ανατολική Ευρώπη.

Η EMF είναι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Minifootball η οποία καλύπτει το άθλημα πανευρωπαϊκά και μετρά περισσότερους από 1.000.000 παίχτες στην γηραιά ήπειρο και κορύφωσή της αποτελεί το miniEURO που μεταδίδεται ζωντανά στην Ελλάδα από τα κανάλια novasports.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x