Στίβος

Στην Ελλάδα για να ορκιστεί η Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη έμεινε έβδομη στο επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου κι επέστρεψε την Κυριακή στην Ελλάδα, ώστε να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας των Ολυμπιονικών αξιωματικών.

Οι δέκα μέρες εκτός στρωμάτων λόγω προβλημάτων υγείας επηρέασαν την Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία πήρε την έβδομη θέση στον τελικό του επί κοντώ γυναικών το περασμένο Σάββατο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης.

«Επιλέξαμε να αγωνιστώ με 14 διασκελισμούς γιατί θεωρήσαμε θα ήταν ρίσκο να μπω με 16 διασκελισμούς μετά την περιπέτεια που είχα με την υγεία μου. Έμεινα αρκετές μέρες έξω κι ήμουν αρκετά επιρρεπής σε κάποιον τραυματισμό. Είχα ένα καλό άλμα στα 4,65 και θα μπορούσα να έχω περάσει αυτό το ύψος. Είμαι χαρούμενη που αγωνίστηκα και θα μπω στην προετοιμασία για τον ανοιχτό υγιής», τόνισε η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του 2016 άμα τη άφιξή της στην Ελλάδα.

Την παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2017 και τον προπονητή της, Μιτς Κρίερ, υποδέχτηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Η 34χρονη σταρ θα μείνει στην Ελλάδα μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ μία ημέρα νωρίτερα θα παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας αξιωματικών των εν ενεργεία Ολυμπιονικών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x