Γενικά

Στις θέσεις 9-16 Under 19 η Παπαδημητρίου στο ουγγρικό Youth Contender

Με αξιόλογες εμφανίσεις και καλό πλασάρισμα ολοκλήρωσε την Τετάρτη η Μαλαματένια Παπαδημητρίου την προσπάθειά της στο World Table Tennis Youth Contender του Σομπατέλι.

Μετά την πρόκριση με τη δεύτερη θέση από τον προκριματικό όμιλο του World Table Tennis Youth Contender του Σομπατέλι, η Μαλαματένια Παπαδημητρίου προχώρησε κι έναν γύρο στην ηλικιακή κατηγορία αθλητριών μέχρι 19 ετών και τελικά πλασαρίστηκε στις θέσεις 9-16.

Στις «32», κατάφερε να αποκλείσει στα πέντε σετ τη Γαλλίδα Ελίς Πουγιόλ, νούμερο 8 των αγώνων, και στη 16άδα αποκλείστηκε από τη Γιαπωνέζα Σάτσι Αόκι, νούμερο 10. Αυτό ήταν παράλληλα το θετικό φινάλε της Παπαδημητρίου στον θεσμό των Youth Contender.

Μετά από πολλά τουρνουά, στα οποία πήρε μέρος από την αρχή της καθιέρωσής τους από την παγκόσμια ομοσπονδία, αλλάζει με την έλευση του νέου έτους ηλικιακή κατηγορία στα Οπεν και πηγαίνει αποκλειστικά πια σε εκείνη των γυναικών.

Η γεννημένη το 2004 πρωταθλήτριά μας είχε την Τρίτη στο «Arena Savaria Szombathely» μια νίκη και μια ήττα στο γκρουπ.

Στο ταμπλό κληρώθηκε με τη 16χρονη Γαλλίδα, Ελίς Πουγιόλ, η οποία είχε αναδειχτεί νικήτρια στο όγδοο γκρουπ των προκριματικών. Η Παπαδημητρίου προηγήθηκε δύο φορές, ισοφαρίστηκε ισάριθμες και με καλές επιλογές και ηρεμία πήρε με οριακή διαφορά το καθοριστικό πέμπτο σετ (11-9, 4-11, 11-8, 6-11, 11-9).

Ακόμα πιο δύσκολο αποδείχτηκε το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Σάτσι Αόκι. Η αριστερόχειρας διεθνής μας είχε χάσει από άλλη Γιαπωνέζα στον όμιλο και δεν μπόρεσε και τώρα να απειλήσει ιδιαίτερα μία πολύ καλή αθλήτρια. Έχασε με 3-0 σετ και αρκέστηκε στις θέσεις 9-16 της κατηγορίας (4-11, 9-11, 2-11).

Το πόσο δυνατή είναι η Αόκι αποδείχτηκε στην πορεία της ημέρας, καθώς το βράδυ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x