Γενικά

Στους «64» αποκλείστηκαν Μανωλόπουλος (U19) και Κιοσελόγλου (U15) στο Youth Contender της Ουγγαρίας

Πολύ ουσιαστικό για όλα τα παιδιά ότι μέτρησαν δυνάμεις σε πολύ δυνατούς αγώνες, μάλιστα ορισμένα από αυτά έκαναν στην Ουγγαρία το ντεμπούτο τους στον θεσμό.

Με τον Στάθη Μανωλόπουλο και τον Γιάννη Κιοσελόγλου ν' αποκλείονται στον 1ο γύρο των κατηγοριών Under 19 και Under 15 αντίστοιχα, ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο 04/11 η ελληνική αγωνιστική παρουσία στις κατηγορίες των αγοριών στο World Table Tennis Youth Contender της Ουγγαρίας, που διεξάγεται στο Σομπάτελι. Αφού προκρίθηκαν χτες στα ταμπλό με τη 2η θέση από τα γκρουπ τους, οι δύο πρωταθλητές μας «έπεσαν» πάνω σε υψηλά εμπόδια από την Πολωνία. Ηττήθηκαν στα τρία σετ και πλασαρίστηκαν στις θέσεις 33-64 του τουρνουά. Στο Σομπάτελι αγωνίστηκαν επίσης, ο Μάριος Κατσαπρακάκης, ο Γιάννης Αναστασιάδης, ο Γιάννη Κούτρα και ο Δημήτρης-Μάριος Αλεξανδρίδης. Στο κουτσάρισμα των τριών τελευταίων αθλητών και του Κιοσελόγλου ήταν ο προπονητής του Ποσειδώνα Λουτρακίου Χρήστος Τσαρσιταλίδης. Στο ουγγρικό Youth Contender θ' αγωνιστεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες η Μαλαματένια Παπαδημητρίου (κατηγορία Under 19), ενώ ο Μανωλόπουλος και ο Κατσαπρακάκης θα συνεχίσουν τα γερά αγωνιστικά τεστ από μεθαύριο στο αντίστοιχο τουρνουά της Σλοβακίας, στο Σένεκ.

Πολύ ουσιαστικό για όλα τα παιδιά ότι μέτρησαν δυνάμεις σε πολύ δυνατούς αγώνες, μάλιστα ορισμένα από αυτά έκαναν στην Ουγγαρία το ντεμπούτο τους στον θεσμό.

Στην κατηγορία Under 19 των αθλητών ο Μανωλόπουλος είχε προκριθεί με 1 νίκη και 1 ήττα. Στα νοκ άουτ προσπάθησε να δυσκολέψει με την άμυνα τον Πολωνό Μίτσαλ Γκάβλας, αλλά ο τελευταίος έδειξε μεγάλη ποιότητα. Ο Μανωλόπουλος αποκλείστηκε με 3-0 σετ (9-11, 5-11, 8-11). Σημειωτέον ότι ο Γκάβλας αγωνίζεται στην πολωνική λίγκα.

Στην κατηγορία Under 15 των αθλητών ο Κιοσελόγλου είχε επίσης περάσει από τον όμιλό του με 1 νίκη και 1 ήττα. Ο Πολωνός Γιαν Μρουγκάλα, που συνάντησε στους «64», ήταν πολύ αξιόλογος και ήρθε ο αποκλεισμός με 3-0 σετ (4-11, 9-11, 3-11).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x